Ankajoh

Besteden kadobon

Website way overzichtelijker

Webshop

Hoe omschrijft u uw ervaring met de Boots webshop?

Goed verlopen, alleen het aanmaken van een account was een drama

Het is lastig als je pc niet aan de laatste updates voldoet. Niet iedereen is in de gelegenheid om elk jaar een nieuwe te kopen

Makkelijk en snel

franciscus

Hoe omschrijft u uw ervaring met de Boots webshop?

voor het eerst besteld en goed bevallen.

ik ben tevreden ,dus geen punten.

Geen titel

Hoe omschrijft u uw ervaring met de Boots webshop?

Wij hadden het verkeerde afleveradres ingevuld. (In Belgie). Na een telefoontje naar de klantenservice werd direct gehandeld. Diegene wat mij hielp is naar de postkamer gegaan en heeft gezorgd dat... Wij hadden het verkeerde afleveradres ingevuld. (In Belgie). Na een telefoontje naar de klantenservice werd direct gehandeld. Diegene wat mij hielp is naar de postkamer gegaan en heeft gezorgd dat het naar het goede adres verstuurd werd. Ze heeft zelfs laten weten dat het verstuurd werd via een persoonlijke mail. Top.

nee

Kitty Albers

Eerste keer besteld, zeer nette prijs, boven x bedrag gratis bezorgd, de dag ero, na kennisgeving, in huis, goed verpakt, gratis tube bodycreme erbij plus voor de eerst komende bestelling een... Eerste keer besteld, zeer nette prijs, boven x bedrag gratis bezorgd, de dag ero, na kennisgeving, in huis, goed verpakt, gratis tube bodycreme erbij plus voor de eerst komende bestelling een korting van 5 euro. Het produkt, wat we besteld hebben, was ons van derden al bekend. Kortom, hier komen we terug. Jos

Zie mijn tekst

Hoe omschrijft u uw ervaring met de Boots webshop?

Duidelijkheid die ik bij mm cadeaukaart kreeg en hoe ik deze makkelijk kon verwerken .

Vind het raar dat er artikelen op de site staan niet niet leverbaar zijn . Heb je iets gevonden en is het niet leverbaar

Redelijk

Ik heb het verkeerde binnen gekregen, erg jammer

Neen

Z van Harselaar

Ervaring

Overzichtelijk

Tijdstip aangeven wanneer je pakje bezorgd wordt ochtend of middag en de dsg