Halima zarzar

Beoordeling bestelling

Hoe omschrijft u uw ervaring met de Boots webshop?

Ik heb een bestelling gedaan via de webshop en heb de producten opgehaald in de apotheek. Tot mijn grote verbazing zat er in de doos verkeerde product dit heb ik niet besteld. Een verkeerde factuur... Ik heb een bestelling gedaan via de webshop en heb de producten opgehaald in de apotheek. Tot mijn grote verbazing zat er in de doos verkeerde product dit heb ik niet besteld. Een verkeerde factuur met verkeerde product. Ik vind dit spijtig en niet netjes en heel jammer!!

Nauwkeurigheid

San

Slechte levering

Hoe omschrijft u uw ervaring met de Boots webshop?

Ronduit slecht. 4 dingen besteld, na een week 2 van de 4 dingen ontvangen, waarvan ook nog van de 2 ontvangen artikelen een foute levering

Site geeft aan dat er voorraad is, maar dat blijkt niet zo te zijn.

Webbesteelling

berichtgeving klopte

Intelligent colour

Uitstekend

Nvt

Levering

Ik heb een bestelling gedaan van 4 producten en heb er maar 3 gekregen.
Wachten is nog steeds op 4e product.

Reactie

Het shoptegoed dat ik via mijn werk kreeg was leuk. Het kaartje met de gebruiksaanwijzing die erbij zat was onduidelijk en onvolledig. Ik heb 2x moeten mailen om in te loggen. Wat ik besteld had... Het shoptegoed dat ik via mijn werk kreeg was leuk. Het kaartje met de gebruiksaanwijzing die erbij zat was onduidelijk en onvolledig. Ik heb 2x moeten mailen om in te loggen. Wat ik besteld had bleek er niet te zijn, ik heb hier een alternatief voor genomen.

Uitstekend!

Duidelijk en goedkoop

Niet alles voorradig

Hoe omschrijft u uw ervaring met de Boots webshop?

Ik mis best wel wat artikelen die ik wel gewoon in de apotheek kan kopen en niet in de webshop. Ik heb direct mijn bestelling betaald maar nu er 1 produkt niet op voorraad is wacht ik al 2 weken op... Ik mis best wel wat artikelen die ik wel gewoon in de apotheek kan kopen en niet in de webshop. Ik heb direct mijn bestelling betaald maar nu er 1 produkt niet op voorraad is wacht ik al 2 weken op de terugbetaling ervan.

Assortiment vergroten en snellere terugbetaling op het moment dat de "fout" bij jullie zelf ligt.

Helemaal goed!

Hoe omschrijft u uw ervaring met de Boots webshop?

Product zijn makkelijk te vinden en er is een groot assortiment. Ook waren er vele acties toen ik bestelde dus wat extra dingen besteld. Je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling en... Product zijn makkelijk te vinden en er is een groot assortiment. Ook waren er vele acties toen ik bestelde dus wat extra dingen besteld. Je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling en krijgt het netjes bezorgd.

Snelle service, prima geregeld!