Dirkje

Orthica OPG

Nee vond het goed zo

Gematigd enthousiast

Hoe omschrijft u uw ervaring met de Boots webshop?

De website is prima, lekker duidelijk. Gemakkelijk doorklikken. Het was alleen jammer dat het artikel beschadigd was bij ontvangst. Duidelijk gebeurd b8j het sluiten na het vullen, zichtbaar defect,... De website is prima, lekker duidelijk. Gemakkelijk doorklikken. Het was alleen jammer dat het artikel beschadigd was bij ontvangst. Duidelijk gebeurd b8j het sluiten na het vullen, zichtbaar defect, en bij een adventskalender waar je een maand naar moet kijken, is dat niet fijn.

Zorg dat bovenstaande klacht niet voorkomt, door dit soort "breukartikelen" niet op te sturen: neem uw klant serieus, ook als u hem/haar niet ziet.

Margo

Geweldig!

Hoe omschrijft u uw ervaring met de Boots webshop?

Heel goed. Ik kon makkelijk bestellen en de bestelling was er heel snel.

Snel, duidelijk en zonder gezeur.

Hoe omschrijft u uw ervaring met de Boots webshop?

Snel, duidelijk en zonder gezeur.

nee, alles was top

Onmisbaar voor Boots No. 7 producten.

Hoe omschrijft u uw ervaring met de Boots webshop?

zeer snelle levering aan huis zonder verzendkosten. Compliment!

Meer informatie over de productenkeuze in de webshop zoals op Boots.com in Engeland.

Stijn

Goede klantenserive

Hoe omschrijft u uw ervaring met de Boots webshop?

Bedrijf reageerde gelijk toen apkketje door PostNl teruggestuurd werd en stuurde het gratis nog een keer op.

Ruil

Hoe omschrijft u uw ervaring met de Boots webshop?

Telefonisch contact erg prettig, heel persoonlijk, en aardiger dan verwacht.

Karin

Prima shop, snelle service

Hoe omschrijft u uw ervaring met de Boots webshop?

Makkelijke webshop om te gebruiken

Ingrediënten staan niet bij ieder product, heb deze moeten opzoeken op de Engelse site.

Ilse

Heerlijke zachte verzorging en wat een fantastisch kerst cadeaupakket! Zo veel leuke spullen, van alles wat. Boven verwachten, het was een ware verwennerij

Uitstekend

Carla

Goede klantenservice

Hoe omschrijft u uw ervaring met de Boots webshop?

Ik wilde iets bestellen dat niet op voorraad was op dat moment. De optie om een email te ontvangen zodra het artikel er weer is is handig. Ik kreeg genoemde email heel snel en bestelde het product... Ik wilde iets bestellen dat niet op voorraad was op dat moment. De optie om een email te ontvangen zodra het artikel er weer is is handig. Ik kreeg genoemde email heel snel en bestelde het product direct, om daarna een mailtje van Jolanda van de klantenservice te krijgen dat het artikel er toch niet is. Jolanda heeft me goed geholpen.

Zorgen dat de voorraad klopt met de website.