Hoe omschrijft u uw ervaring met de Boots webshop?

Goede communicatie over de status van bestelling

Niet leverbare producten verwijderen van de site

Reactie Boots apotheek:

Dank voor uw feedback we hebben inderdaad problemen gehad met de koppeling met de voorraad in het logistieke systeem. Hierdoor werd de voorraad niet altijd goed en tijdig bijgewerkt. Excuses voor... Dank voor uw feedback we hebben inderdaad problemen gehad met de koppeling met de voorraad in het logistieke systeem. Hierdoor werd de voorraad niet altijd goed en tijdig bijgewerkt. Excuses voor het ongemak.

Aflevering bestelde spullen.

Hoe omschrijft u uw ervaring met de Boots webshop?

Slecht. a werd er niet binnen 24 uur geleverd zoals toegezegd bij de bestelling. Het werd een week later! Toen bleek ook bij aflevering van 1 artikel dat de andere niet meer leverbaar was. En zoek... Slecht. a werd er niet binnen 24 uur geleverd zoals toegezegd bij de bestelling. Het werd een week later! Toen bleek ook bij aflevering van 1 artikel dat de andere niet meer leverbaar was. En zoek het maar uit, hoe krijg ik mijn geld terug. Moet ik nog formulieren gaan invullen ook.... slecht geregeld en klaarblijkelijk niet ervaren in bijhouden van een webshop en hoe e.e.a. werkt (nl. snel en accuraat uitleveren).

Zie boven.

Perfect!

Hoe omschrijft u uw ervaring met de Boots webshop?

Startpagina toont duidelijk de deals

Vond de zoekfunctie niet helemaal correct werken toen ik een specifiek produkt zocht

Bal

Boots

Hoe omschrijft u uw ervaring met de Boots webshop?

Jammer dat je sms iets niet meer kan krijgen

Boots webshop

Hoe omschrijft u uw ervaring met de Boots webshop?

Het gemak is hoog, website is duidelijk

Bezorging kan beter, waarom moet personeel perse in apotheek afhalen desnoods tegen betaling ' gewoon' thuis bezorgen indien dit is gewenst

Keurig, snelle levering

Snelle levering, duidelijke website

Ik weet niet wanneer ik mijn nalevering kan verwachten.

Reactie Boots apotheek:

We houden alle nazendingen in de gaten en zullen het bij binnenkomst zo spoedig mogelijk versturen.
Nogmaals excuus voor het ongemak.

Jan

Aankoop bij Boots

Hoe omschrijft u uw ervaring met de Boots webshop?

Ja, er was een computerstoring, waardoor het bestelde product niet verstuurd kon worden. Keurig een bericht hierover ontvangen.

Slechte ervaring bij online bestelling

Hoe omschrijft u uw ervaring met de Boots webshop?

Ik bestel dag en nachtcrème van eucerin en ontvang 1 pot wat nog maar zeer beperkt houdbaar is. Ik heb een klacht ingediend maar na 1 week wachten nog geen enkele reactie ontvangen. Mijn hoop is nu... Ik bestel dag en nachtcrème van eucerin en ontvang 1 pot wat nog maar zeer beperkt houdbaar is. Ik heb een klacht ingediend maar na 1 week wachten nog geen enkele reactie ontvangen. Mijn hoop is nu gevestigd op lokale apotheek, hoop snel een reactie te ontvangen om om te ruilen ipv terugsturen met kosten voor mezelf

Juiste producten qua exp date toesturen
Reageren op contactverzoekeb

Ans den Otter

Voor de eerste keer besteld maar verkeerde artikel ontvangen.
Dus niet zo goed.

Snelle bezorging

M.R.Wels

(Bewerkt)

Ik wil uw mailadres en verder niets, maar je komt nergens in, ja met allerlei bewerkingen. Ik heb daar geen zin in.

Er moet gereorganiseerd worden. De baliemedewerkers moeten meer in vakken werken. De één ontvangt, de andere geeft het medicijn door zodat het gereed gemaakt kan en worden. Zij die het gereed maakt... Er moet gereorganiseerd worden. De baliemedewerkers moeten meer in vakken werken. De één ontvangt, de andere geeft het medicijn door zodat het gereed gemaakt kan en worden. Zij die het gereed maakt roept het om en geeft het af aan de cliënt. Degene die de recepten in ontvangst neemt en dezen doorgeeft, pakt ook bij bv de volgende klant de klaarliggende medicijn. Het zal piek uren, daarna, kan het weer zo als het gewoon gaat. U moet zich aanpassen aan de situatie. Een beter verdeling van de taken zou erg gewaardeerd worden, door veel klanten. (gewoon uitproberen, komt vanzelf een goed resultaat uit.

Geachte heer Wels,
Geachte heer Wels,
U kunt mailen naar klantenservice@nl.boots.com u mailt dan naar de klantenservice van de webshop. Graag in combinatie met de naam van de apotheek zodat we het aan hun kunnen doorgeven. Op de pagina van uw lokale apotheek ziet u ook direct het e-mail adres van de betreffende apotheek zodat u deze rechtstreeks kunt benaderen. Deze vindt u hier https://nl.boots.com/stores/ Dank u wel.
Vriendelijke groeten, klantenservice Boots webshop