Heel goed

Hoe omschrijft u uw ervaring met de Boots webshop?

Leuke acties, klein beetje lastig om de juiste aanbieding te vinden op de site, vergt wat inzicht (vanaf je telefoon). Bv. er zijn twee acties van Vichy: een waarbij je een flesje miscellair water... Leuke acties, klein beetje lastig om de juiste aanbieding te vinden op de site, vergt wat inzicht (vanaf je telefoon). Bv. er zijn twee acties van Vichy: een waarbij je een flesje miscellair water krijgt en een andere waarbij je een gezichtsmasker krijgt, dit kan verwarrend zijn voor oudere mensen. Wat ik dan wel weer heel leuk van jullie vind, is dat je mag aangeven of je liever een ander masker wilt ontvangen dan degeen die standaard aangeboden wordt bij de actie.

Ruim assortiment, snelle levering

Hoe omschrijft u uw ervaring met de Boots webshop?

Bijzondere producten die niet op iedere hoek van de straat te koop zijn

Ivana Vasilenkova

Altijd tevreden!

nr 7 is gewoon Beste!!!

Beoordeling

Uitstekend

Gemini

Zeer goed

Hoe omschrijft u uw ervaring met de Boots webshop?

Supersnelle correcte afwerking en verzending en een leuke attentie op de koop toe.

Very good shop

Hoe omschrijft u uw ervaring met de Boots webshop?

Good and fast sending. No problems with the order or package. Will be buying again.

matthijs de bree

Beter kan niet

Ze doen wat ze beloven

Nee ga zo door

M. Munnik

Goeie service

Hoe omschrijft u uw ervaring met de Boots webshop?

Boots heeft een uitstekende service, pakketjes worden snel bezorgd en op mail wordt snel geantwoord. Leuke bijkomstigheid was dat er in m'n pakketje nog wat proefmonsters waren bijgevoegd.

Verbeterpuntje

Hoe omschrijft u uw ervaring met de Boots webshop?

Sorry, maar t bestellen bij de website is niet goed bevallen. Ik ben werkzaam in een bootsapotheek. En mijn bestelling is zonder overleg bij mijn apotheek bezorgd.

Ik had de mogelijkheide om t adres vd apotheek te veranderen in mijn eigen adres en wist niet beter of mijn bestelling zou thuis bezorgd worden. Ik zou t dan voor moederdag in huis kunnen hebben.... Ik had de mogelijkheide om t adres vd apotheek te veranderen in mijn eigen adres en wist niet beter of mijn bestelling zou thuis bezorgd worden. Ik zou t dan voor moederdag in huis kunnen hebben. Zonder dat ik t wist lag de bestelling uiteindelijk vrijdagavond bij mijn apotheek. Als ik dat geweten had, had ik t nog kunnen ophalen.

Reactie Boots apotheek:

Beste collega,
Beste collega,
Bestellingen van personeelsleden worden inderdaad, volgens de geldende procedure via intern transsport, naar je werkplek gestuurd. We vinden het heel vervelend dat dit is misgelopen met je moederdag bestelling en je andere verwachtingen had. Mocht je nog aanvullende informatie willen hebben stuur dan even een mailtje naar klantenservice@nl.boots.com of naar de HR afdeling.

Ans Besteman

Klantvriendelijk