Ann Karst

snelle levertijd.

De make-up / foundation. De kleur is moeilijk te bepalen van de website. Heb zelf 1 besteld, maar de kleur lijkt er niet zoals ik 'verwacht' had.
Hebt u misschien proefmonsters. Ik ben blond...
Hebt u misschien proefmonsters. Ik ben blond en best wel een getinte huid (warm beige of natural beige). Aan de hand van een monster kan ik mijn kleur foundation veel beter bepalen.
Een tip

G. Jansen

Slordig

Hoe omschrijft u uw ervaring met de Boots webshop?

De webshop op zich is prima : duidelijk en overzichtelijk en gebruiksvriendelijk

Eerst was de levering niet compleet ; ipv de 5 bestelde producten kreeg ik er 3- dit werd netjes opgelost maar nu met een fout in de levering. 2 dezelfde ipv 2 verschillende. Tot overmaat van ramp... Eerst was de levering niet compleet ; ipv de 5 bestelde producten kreeg ik er 3- dit werd netjes opgelost maar nu met een fout in de levering. 2 dezelfde ipv 2 verschillende. Tot overmaat van ramp kreeg ik een flinke allergische reactie na gebruik en blijk ik het niet te mogen retourneren ( mijn fout: zag ik pas achteraf ) . Bij een proef had ik hier geen last van - nu wel...

Petra

Prima service

Snelle levertijden

Hoe omschrijft u uw ervaring met de Boots webshop?

Overzichtelijk website. Snelle levering!!

Karin Siebeling

Toppie

Mooi product

?

Uitstekend service

Hoe omschrijft u uw ervaring met de Boots webshop?

Ruime assortiment, heel veel korting en kwaliteit is super!!!!

Waarom na 3 dagen leveren?? Waarom komt het niet gewoon volgende dag met de bestelling van de apotheek binnen? Alleen als je vòòr een bepaalde tijdstip besteld.

Uitstekend service

Hoe omschrijft u uw ervaring met de Boots webshop?

Ruime assortiment, heel veel korting en kwaliteit is super!!!!

Wat wordt hiermee bedoeld

geen sterke punten ervaren

Klantenservice duurt meer dan 8 minuten om te bereiken en nog geen contact ivm het niet bezorgd krijgen van een product.

Snelle en correcte levering

Johanna Van Gellecum