Bestelling Eucerin dag- en nachtcreme

Hoe omschrijft u uw ervaring met de Boots webshop?

duidelijke website, levering zoals beloofd, lage prijs in vergelijking met prijs bij de lokale apotheek

Beoordeling

Hoe omschrijft u uw ervaring met de Boots webshop?

Niet overzichtelijk, maar ik heb op meerdere websites gekeken en vond alle apotheek webshops die ik tegenkwam onoverzichtelijk...De artikelen die ik zocht waren niet makkelijk te vinden. Ook ben ik... Niet overzichtelijk, maar ik heb op meerdere websites gekeken en vond alle apotheek webshops die ik tegenkwam onoverzichtelijk...De artikelen die ik zocht waren niet makkelijk te vinden. Ook ben ik nog met jullie bezig om mijn bestelling goed te ontvangen, omdat het plaatje van datgene wat ik besteld heb niet overeen kwam met het artikelnummer. Ik kreeg dus een verkeerd product opgestuurd.
Wel fijn dat ik met IDEAL kon betalen en de bestelling in eerste instantie zo snel had. Toen bleek dat het niet goed was ging er wel weer een week overheen voor er iets geregeld kon worden...
Fijn dat jullie mij tegemoet gekomen zijn en we iets konden regelen om de verkeerde bestelling weer goed te maken.

Als ik 'pleisters' intik zou ik graag een duidelijk overzicht zien van welke soorten pleisters jullie hebben. Nu krijg ik allemaal reisdingen en poedertjes ed erbij. Het was een hele zoektocht...Als... Als ik 'pleisters' intik zou ik graag een duidelijk overzicht zien van welke soorten pleisters jullie hebben. Nu krijg ik allemaal reisdingen en poedertjes ed erbij. Het was een hele zoektocht...Als ik de keuzes in jullie webshop bekijk kan ik ook 'pleisters' niet vinden, daarvoor moet je echt zoeken.

Reactie Boots apotheek:

Hartelijk dank voor uw feedback.
Hartelijk dank voor uw feedback.
We hebben inderdaad geconstateerd dat met de uitbreiding van het assortiment de weergave overzichtelijker kan en zullen dit zeker op korte termijn oppakken.
Vriendelijke groet,
Boots Nederland

Zeer tevreden

Boots

Hoe omschrijft u uw ervaring met de Boots webshop?

Duidelijke en prettige site . Goede prijzen en snelle levertijd.

fervent Boothgebruiker

Review Booth No 7

Hoe omschrijft u uw ervaring met de Boots webshop?

Een bepaald product is gemakkelijk te vinden

Nee, niet echt

Bestelling

Duidelijk

Diana

Super!

Hoe omschrijft u uw ervaring met de Boots webshop?

Snelle en juiste leveting. Gezocht product makkelijk te vinden in webshop

Een cadeaubon, online aan te schaffen en inwisselbaar in de webshop zou te gek zijn! Zo kan ik cadeau doen en anderen bekend maken met BOOTS, de webshop en de producten. (niet overal kun heb je... Een cadeaubon, online aan te schaffen en inwisselbaar in de webshop zou te gek zijn! Zo kan ik cadeau doen en anderen bekend maken met BOOTS, de webshop en de producten. (niet overal kun heb je een boots apotheek en/of is niet het hele assortiment aanwezig)

Uitstekend

Overzichtelijke website