Evelyn

Top!

Hoe omschrijft u uw ervaring met de Boots webshop?

De informatie die verschaft wordt is echt goed.
De mails worden ook gelijk beantwoord.

Want de aanbieding blijft maar voor bepaalde tijd geldig.
Dat voelt ergens niet fijn aan. Dat als jullie aanbiedingen hebben toch wel bepaalde producten niet meer op voorraad zijn.
Want de aanbieding blijft maar voor bepaalde tijd geldig.
Dat voelt ergens niet fijn aan.

Reactie Boots apotheek:

Dank voor uw positieve en enthousiaste reactie! Het is inderdaad niet fijn wanneer een product in de aanbieding uitverkocht is. We proberen vooraf onze acties goed in te schatten zodat we voldoende... Dank voor uw positieve en enthousiaste reactie! Het is inderdaad niet fijn wanneer een product in de aanbieding uitverkocht is. We proberen vooraf onze acties goed in te schatten zodat we voldoende voorraad hebben. Incidenteel kan het wel eens voor dat producten sneller gaan dan verwacht en we uit voorraad lopen.... Sorry!

N Bakker

Heldere webshop, snelle levering

Manon

Erg tevreden.

Hoe omschrijft u uw ervaring met de Boots webshop?

Snelle en nette levering van producten.

Bestelling

Hoe omschrijft u uw ervaring met de Boots webshop?

Snelle, correcte levering! Leuk: dat monster erbij.

Kunnen de producten die in GB via de winkel te koop zijn, in het webassortiment opgenomen worden?

Reactie Boots apotheek:

Dank voor uw feedback. We hebben helaas niet voor alle merken die in Engeland een verkoop licentie voor Nederland. In Nederland voeren we een selectie van Boots merken die we regelmatig evalueren... Dank voor uw feedback. We hebben helaas niet voor alle merken die in Engeland een verkoop licentie voor Nederland. In Nederland voeren we een selectie van Boots merken die we regelmatig evalueren en uitbreiden wanneer we hier mogelijkheden voor zien.