Nancy Sijmons-Hamwijk

Zeer tevreden klant

Goedendag,
Bedankt voor uw positieve beoordeling. We stellen het zeer op prijs dat u de tijd heeft genomen om een review achter te laten.

Eric Goessens

Eindelijk Boots in Europa

Heel vlot!

Graag een groter assortiment, vooral van huismerk, aangezien aankopen in UK niet mogelijk is. Ik heb voor UK ook een klantenkaart, maar door corona en vooral brexit geen regelmatige shoppingtrips... Graag een groter assortiment, vooral van huismerk, aangezien aankopen in UK niet mogelijk is. Ik heb voor UK ook een klantenkaart, maar door corona en vooral brexit geen regelmatige shoppingtrips nar UK meer. Zoek oa ook producten van rightguard

Franciscus Gelissen

Goede service

Hoe omschrijft u uw ervaring met de Boots webshop?

Goede organisatie, duidelijke omschrijving van producten

Hanneke Doodeman- Langenhuijzen

Super Boots!

Hoe omschrijft u uw ervaring met de Boots webshop?

Supersnelle en keurige levering!

Nope

Goedendag Hanneke,
Goedendag Hanneke,
Bedankt voor uw beoordeling. Fijn dat u tevreden bent over o.a. de snelle levering. We stellen het zeer op prijs dat u de tijd heeft genomen om een review achter te laten.

Jan Sonnenberg

Prima service

Beter zichtbaarder op diverse (drogisterij?) sites

Goedendag Jan,
Bedankt voor uw beoordeling. Fijn dat u tevreden bent over o.a. de service. We stellen het zeer op prijs dat u de tijd heeft genomen om een review achter te laten.
Een fijne...
Goedendag Jan,

Cey

Zeer goede service en producten!

Hoe omschrijft u uw ervaring met de Boots webshop?

Dit was mijn 1e x bestellen op deze site. Erg snelle levering en goede hulp. Ik had mijn pakketje 2x ontvangen. Na dit aangegeven te hebben, kreeg ik een snelle reactie terug dat ik deze mocht... Dit was mijn 1e x bestellen op deze site. Erg snelle levering en goede hulp. Ik had mijn pakketje 2x ontvangen. Na dit aangegeven te hebben, kreeg ik een snelle reactie terug dat ik deze mocht houden. Super blij met de nieuwe huidverzorging, my face can shine the coming months!

Geen tips alleen maar positief over jullie :D

Goedendag Cey,
Bedankt voor uw mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat u tevreden bent. We stellen het zeer op prijs dat u de tijd heeft genomen om een review achter te laten.
Een fijne...
Goedendag Cey,

Kivits CA

In behandeling

Hoe omschrijft u uw ervaring met de Boots webshop?

Bij het bestellen van medicijnen via de app. kom ik regelmatig tegen dat ze niet beschikbaar zijn om te bestellen. Ik krijg ze wel te zien onder het kopje ~in behandeling~. Op dat moment heb ik nog... Bij het bestellen van medicijnen via de app. kom ik regelmatig tegen dat ze niet beschikbaar zijn om te bestellen. Ik krijg ze wel te zien onder het kopje ~in behandeling~. Op dat moment heb ik nog voor 10 dagen zelf medicijnen in voorraad. Ik zou graag zien dat de tijd tussen ~beschikbaar om te bestellen~ en ~in behandeling~ veel ruimer zou zijn. Het voordeel is tevens dat ik al mijn verschillende medicijnen in èèn keer kan bestellen en niet elke 2 weken een bestelling kan doen en een bezoek aan de apotheek moet brengen.

Ruimer tijdsinterval tussen beschikbaar en in behandeling. Tevens bezien of meerdere personen gebruik kunnen maken van ieder een eigen app. op èèn en dezelfde smartphone.

Florence

Bestelling

Hoe omschrijft u uw ervaring met de Boots webshop?

De levering duurde wat langer dan opgeschreven op de website.

Levering tijd respecteren

Dag Yvonne,

Gerard Apon

Online bestelling

Hoe omschrijft u uw ervaring met de Boots webshop?

Prima, doen wat beloofd is.

Nvt

Dag Gerard,
Bedankt voor uw mooie beoordeling. We stellen het zeer op prijs dat u de tijd heeft genomen om een review achter te laten.
Dag Gerard,