Angela

Mooie producten

Hoe omschrijft u uw ervaring met de Boots webshop?

Mooi assortiment, snelle bezorging.

x

Dag Angela,
Heel erg bedankt voor je positieve review. Fijn dat je tevreden bent over het assortiment en de snelle levering. Een fijne dag toegewenst.
Team...
Dag Angela,

Hannie Mengerink-Nijenhuis

Gezichtscrème

Prima.

Ga zo door

Dag Hannie,
Bedankt voor uw mooie beoordeling. Fijn dat u alles positief ervaren heeft. Dat zien we graag.
Een fijne dag toegewenst.

Ietje Barnaart

Heb ik niet

Dag Ietje,
Hartstikke bedankt voor uw review! Fijn om te zien dat u alles positief ervaren heeft. Een fijne dag toegewenst.
Team Boots

J.C.

Snelle levering & goede promotie

Hoe omschrijft u uw ervaring met de Boots webshop?

Snelle levering, goede promotie en duidelijke informatie over tracking.

diverse merken

Dag J.C.,
Heel erg bedankt voor de mooie beoordeling. Wat fijn om te zien dat u tevreden bent. Een hele fijne dag toegewenst.

Rita Van Peteghem

De zalf is in België niet verkrijgbaar, fantastisch product, nà slechts 1 aanwending was ik van die vervelende en irritante beten en steken in mijn gezicht verlost. Eeuwige dank !

Perfect.

Doe zo verder.

Dag Rita,
Heel erg bedankt voor je positieve review. Fijn dat je tevreden bent.
Namens Boots een fijne dag toegewenst!

Marleen Baptist

Bestelling

Prima!

Dag Marleen,
Hartstikke bedankt voor uw review! Fijn dat u alles positief ervaren heeft. Dat zien we graag.
Een fijne dag toegewenst.
Team Boots

Denise Wilson

An exceptional experience.

Hoe omschrijft u uw ervaring met de Boots webshop?

I have seldom experienced such outstanding service, from the ease of the website to ordering and delivery...fantastic.

None

Hi Denise,
Thank you so much for your kind words. We really appreciate you taking the time out to share your experience with us. Have a nice day!
Kind regards,

Yvonne

Goede service

Hoe omschrijft u uw ervaring met de Boots webshop?

Order was keurig de volgende dag binnen. Ik had alleen de verkeerde tandenstokers besteld. Deze kon ik meteen omruilen.

Informatie bij de producten kan bij sommige producten nog wel wat uitgebreider.

Dag Yvonne,
Heel erg bedankt voor de mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over o.a. de snelle levering en de geboden service. Een fijne dag toegewenst.
Met vriendelijke...
Dag Yvonne,

VERK

Beoordeling bestelling Boots

Hoe omschrijft u uw ervaring met de Boots webshop?

Normaal gesproken schrijf ik geen beoordelingen, maar als je iets bij Boots besteld heb je het de volgende dag in huis zoals beloofd op de website. Andere internet-verkopers kunnen hier een... Normaal gesproken schrijf ik geen beoordelingen, maar als je iets bij Boots besteld heb je het de volgende dag in huis zoals beloofd op de website. Andere internet-verkopers kunnen hier een voorbeeld aan nemen.

Goedendag,
Hartstikke bedankt voor uw mooie beoordeling. Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over o.a. de snelle levering. Dit zien we graag!
Een hele fijne dag toegewenst.
Met...
Goedendag,
Een hele fijne dag toegewenst.

Rita

Correct

Snel en correct.

Dag Rita,
Heel erg bedankt voor uw positieve beoordeling. We stellen het zeer op prijs dat u de tijd heeft genomen om een review achter te laten. Een fijne dag toegewenst.
Met vriendelijke...