Snelle service

Marc

De schoenen, Van Bommel 16166, die ik had gekocht voor 120 euro die normaal 200 kosten heb ik wel gehouden na aankoop, maar de omschrijving kwam niet overeen. Er zaten krassen op het leer en... De schoenen, Van Bommel 16166, die ik had gekocht voor 120 euro die normaal 200 kosten heb ik wel gehouden na aankoop, maar de omschrijving kwam niet overeen. Er zaten krassen op het leer en bepaalde kreukels in zones die niet zo horen. Dit hoort in de omschrijving te staan en heeft invloed op iemands keuze. Dit wordt de derde keer dat ik precies dit type schoen en serienummer koop, dus ik weet ook hoe ze er uit kunnen zien wanneer je ze online ergens anders koopt. Vorige keer rond de 140 gekocht, daarvoor rond de 200 (de schoenen waren exact dit serie nummer model), beide vorige keren waren de schoenen wel in uitmuntende nieuwe staat, maar via een andere winkel. Krassen er op of fouten in het model kunnen ok zijn, maar horen wel bij de omschrijving te staan en zijn dus een reden voor een lagere prijs ipv het te laten lijken alsof het om een in perfect verkerend model gaat.

levering is snel

beschadigingen horen bij de omschrijving te staan en niet te worden gedaan alsof de schoen 100% goed is.

Snelle levering. Mooie schoenen!

Goede gemotiveerde mensen

Leuk personeel met verstand van zaken.

Glans

Goed en duidelijk. Jammer dat de schoenen niet passen daarom retour. Dit ligt niet aan Borremans.

Snel. En duidelijke communicatie.

Positief

Accuratesse

Ronald

Gisteren een paar schoenen besteld via de website van Borremans. Levering tussen de 1 en 5 werkdagen, stond er aangegeven. Eén dag later zijn ze bezorgd. Om 14:00 u. aangetrokken en niet meer heb... Gisteren een paar schoenen besteld via de website van Borremans. Levering tussen de 1 en 5 werkdagen, stond er aangegeven. Eén dag later zijn ze bezorgd. Om 14:00 u. aangetrokken en niet meer heb uitgetrokken. Perfect!

Frank

Prima en vriendelijk personeel en goede service en kwaliteit

Vriendelijkheid en kwaliteit van de schoenen

Voor de eerste keer schoenen gekocht. Snelle bezorging en toen ik het terug gestuurd had, ook weer met paar dagen mijn geld terug. Voor herhaling vatbaar dus.

Snelle bezorging en later snelle afhandeling en geld terug