Perfecte snelle service

Jammer dat als de schoenen helaas niet passen, je retourkosten moet betalen.

hph FALKENBERG

Gratis verzending blijkt bij het retourneren van een bestelling niet gratis. Retourneren kost €6.95

Gewoon duidelijkheid geven over kosten terugzending, tijdens bestelproces, niet enkel bij algemene voorwaarden vermelden.

Goed!

Snelle levering!

Zeer goede samenwerking.

Snelle levering - vlot contact - goede service

None

Kansen

Goede service vriendelijk en klant gericht

Goed geregeld allemaal

Snelle levering, ziet er goed uit!

nvt

via paysafe of zo dus voor 16.00 klopt niet altijd dat het dan ook doorgegeven wordt aan de firma en kan dus vertraging in de levering betekenen. Daar kwam nog bij dat DHL ergens een dag heeft... via paysafe of zo dus voor 16.00 klopt niet altijd dat het dan ook doorgegeven wordt aan de firma en kan dus vertraging in de levering betekenen. Daar kwam nog bij dat DHL ergens een dag heeft verloren en uiteindelijk donderdag pas om 9 uur 's- avonds mn bestelling kreeg. Maandag voor 16.00 besteld.

Heb online besteld, en de levering was supersnel, voor 16u besteld en s'anderendaags rond 10u had ik mijn bestelling al thuis geleverd in België. En de schoenen zijn ook in orde, passen perfect.... Heb online besteld, en de levering was supersnel, voor 16u besteld en s'anderendaags rond 10u had ik mijn bestelling al thuis geleverd in België. En de schoenen zijn ook in orde, passen perfect. Ben een heel tevreden klant.

Snelle service en kwaliteitsvolle schoenen!

Nee, alles is perfect gelopen!