M.E . Van der Linden

Als je opbelt met een vraag word je super attent en vriendelijk te woord gestaan.
Lossen een probleem ook snel op.

Zijn zeer alert en bellen je persoonlijk op als ze denken dat er een fout gemaakt Is.

J.C. Maas

Prima ervaring

Will Werson

Ik ben tevreden over de correspondentie en de snelheid van levering. Helaas zijn de schoenen de ik heb ontvangen te groot. Op uw website wordt geadviseerd een maat groter te bestellen omdat ze smal... Ik ben tevreden over de correspondentie en de snelheid van levering. Helaas zijn de schoenen de ik heb ontvangen te groot. Op uw website wordt geadviseerd een maat groter te bestellen omdat ze smal vallen, dat heb ik gedaan. Ze zijn nog steeds smal en 1 cm. te lang

Communicatie is prima. Levering is goed en snel

Betere productomschrijving wat betreft de maat.

Bezorging prima terugsturen niet gratis

Hannie

Gaat vlot

Snelle levering. Goede kwaliteit.

Goede en snelle levering. Duidelijke pak- en retourbonnen erbij. Alles wees vanzelf. Slippers moesten helaas terug vanwege te grote maat. De retour verzendkosten houden mij een volgende keer tegen... Goede en snelle levering. Duidelijke pak- en retourbonnen erbij. Alles wees vanzelf. Slippers moesten helaas terug vanwege te grote maat. De retour verzendkosten houden mij een volgende keer tegen om nog een keer bij Borremans te bestellen. Service erg goed!

MtHB

Fijne zaak zowel online als in de winkel. Nemen altijd de tijd voor passend advies. Ruim assortiment in kinder, tiener en volwassen schoenen.

deskundig, eerlijk advies, ruim assortiment

Prima online geregeld allemaal. Snel en keurig bezorgd!

Eerste bestelling bij Borremans: snelle en nette levering

Nvt

Nvt

Overzichtelijke website, goede service, snelle verzending, prima!

snelle verzending, goede retourservice

nee