Ter Horst

Altijd persoonlijk, uitgebreid en op maat advies. Winkelen hier graag zowel in de winkel als online.

Klantvriendelijk
Deskundig
Groot assortiment zowel voor kinderen, tieners en volwassenen

Ria

Zeer goede ervaring, goede service.

Ruim aanbod, gemakkelijk online bestellen, (zeer) snelle levering.

Zeer snelle levering.

Eventueel een regeling voor de kosten van terugzending (als de schoenen niet passen en je moet ze terugzenden vanuit België brengt dit een aanzienlijke kost met zich mee). Het zou makkelijk zijn als... Eventueel een regeling voor de kosten van terugzending (als de schoenen niet passen en je moet ze terugzenden vanuit België brengt dit een aanzienlijke kost met zich mee). Het zou makkelijk zijn als het op een goedkopere manier kan worden terug gestuurd via bv. Kiala, UPS, ...

Goed, snelle levering.

Positief: snelle levering, gemakkelijk telefonisch bereikbaar ivm omruiling, waarna opnieuw snelle levering.

Ida de Lange

Prima verzending en snelle levering. Prachtig schoenen, waar ik tevreden en blij over ben.

Duidelijk en goed te vinden van de schoenen die ik zocht.

Prima. Snelle levering

Super goed

heel goed ook aan de telefoon werd correct geholpen en goed door verwezen wat ik verder kon doen

Naar tevredenheid en snelle service

Linda de kock

Zeer goed. Je wordt altijd vriendelijk geholpen !! En zeker met kinderen waar ik in andere schoenen zaken het anders beleeft heb.

Zeer snelle service, het product was snel thuis.

Heb ik niet