Tm gartener

Net bedrijf.
Helpt goed mee met online bestelling plaatsen.
Vriendelijk en correct.

Zie hierboven.

Geen.

Nee, is prima

Huub Geurts

Zonder meer goed

Gewoon goede service

Stefan

De schoenen bleken helaas toch niet voorradig te zijn, hoewel dit wel op de website stond vermeld. Ook kregen we een bevestiging dat het pakket was aangemeld voor verzending en dus de volgende dag... De schoenen bleken helaas toch niet voorradig te zijn, hoewel dit wel op de website stond vermeld. Ook kregen we een bevestiging dat het pakket was aangemeld voor verzending en dus de volgende dag bezorgd zou worden. Na enkele dagen de track & trace bekeken te hebben om te checken of de zending al verwerkt was maar een mail gestuurd om te informeren naar de status. En pas toen bleek dat de schoenen niet leverbaar waren. Dat is uiteraard jammer, maar door deze vertraging hebben we geen gebruik meer kunnen maken van een andere aanbieding en veel duurdere schoenen moeten kopen. Het bedrijf heeft ook geen moeite gedaan om ons voor de eigen fout te compenseren. Kortom: we kopen niet meer bij Borremans.

Eigenlijk geen sterke punten ervaren vanwege foutieve levering. Zou vast anders zijn geweest indien het wel goed was gegaan.

Informatie op de website moet uiteraard kloppen (open deur). Maar als dat onverhoopt niet het geval is, dan zou men dit zelf moeten opmerken. En dus niet melden dat de zending verzonden is terwijl... Informatie op de website moet uiteraard kloppen (open deur). Maar als dat onverhoopt niet het geval is, dan zou men dit zelf moeten opmerken. En dus niet melden dat de zending verzonden is terwijl dat niet het geval is. Extra kwalijk is dan dat ik er als klant zelf achteraan moet omdat er niet de volgende dag (zoals de website belooft), ook niet de dag daarop of daarop, etc. geleverd wordt. En als je dan dergelijke steken laat vallen, dan niet een simpel excuses voor het ongemak. Bied op zijn minst een alternatief of een korting op de nieuwe aankoop. Nu hebben we een andere aanbieding gemist omdat Borremans verkeerd handelt. Resultaat: te dure schoenen.

Een goed voorbeeld is Prenatal. Die waren een dag later dan beloofd met de bezorging. Dat hadden wij niet eens door totdat we een mail kregen waarin Prenatal haar excuses aanbood en een kortingscode mee stuurde voor de volgende bestelling. Zo kan het dus ook.

Donderdag besteld, vrijdag geleverd!

diana

Geweldig!

prima!

Snelle service

Tri

Duidelijke informatie en goede foto

Corline

Correct en snel geleverd

volledig en goed te vinden

nee

Niet zo heel top.Onduidelijk over verzendkosten.Er staat gratis verzending maar bij retour moet je betalen.

Duidelijkere informatie op de factuur en vooraf over de verzending.