Positief hebben voor mij een paar schoenen een aantal dagen weggelegd, zodat ik ze kon op halen als ik in de buurt was.

Sevice

Je meer bekendheid geven.
Nu via leverancier Piedi Nudie schoenen van het bestaan van deze winkel vernomen.

Online maat 38 besteld, aangezien deze net te klein waren de volgende dag direct 39 besteld. Toen we het pakket opende had Borremans er gratis extra zooltjes bij gedaan, mocht deze schoen net te... Online maat 38 besteld, aangezien deze net te klein waren de volgende dag direct 39 besteld. Toen we het pakket opende had Borremans er gratis extra zooltjes bij gedaan, mocht deze schoen net te groot uitvallen. Klasse gedacht, zeer klantgericht!

Klantgericht

Redelijk goed, zijn snel met leveren en ook met geld terug storten

Misschien het retour formulier verbeteren, ,dat er op moet staan, past niet,te klein, of te groot, of te smal, maar geen van die punten zijn te vinden op het formulier.

Helen Casarotto

Makkelijk online bestellen en de schoenen werden keurig afgeleverd. Ik was ook ontzettend blij met de sandalen omdat Stuppy niet over verkrijgbaar is in Nederland. Echt een aanrader

Karin

Mooie schoenen, netjes verstuurd.
Goede maat.

Leuke vlotte schoenen in extra breedte maten.

Wat een goede service. Ik zal zeker mensen aanraden om bij jullie een schoen te kopen. En jullie zijn goedkoper dan de rest.. Top top. Optijd bezorgd.

Goede en snelle service. En optijd bezorgd. En overzichtelijke site.

JJ Dekker

Duidelijke website waardoor de schoenen eenvoudig waren te vinden.

Niet echt, zo hoort het.

Super service

Snelle en nette levering