Goed, vriendelijk personeel.

Product kennis en meedenken.

Is goed bevallen

Uitstekende service

Ik zal hier nóóit niks meer kopen. Het was een eerste kennismaking, omdat een van onze kinderen maat 26 nodig had en deze bij Borremans voorradig waren. Het betrof een afgeprijsd artikel en daarom... Ik zal hier nóóit niks meer kopen. Het was een eerste kennismaking, omdat een van onze kinderen maat 26 nodig had en deze bij Borremans voorradig waren. Het betrof een afgeprijsd artikel en daarom werden er verzendkosten gerekend en dat vind ik prima. Maar de schoenen vielen érg groot uit (las ik later ook als review bij de zaak waar ik mt 25 had besteld, daar werd geadviseerd een maat kleiner te bestellen) Tot mijn grote verbazing moest ik bij retourzending ook wederom betalen en dat heb ik nog nóóit meegemaakt!! Dus ik ben helemaal klaar met Borremans..

Van Lienden

Top hele snelle levering!

Snelheid

Zeer goed!

Zeer snelle reactie op de bestelling + dezelfde dag is mijn bestelling verzonden.

Diana

Heel leuk dat er regelmatig nieuwe dingen langs komen op fb

Ga zo door

Peter

Prima webshop, snelle levering en snelle retourprocedure.

Snelheid levering, snelheid geld terug, prijs.

Ik mis recensies over het product (maat, pasvorm, ervaring).
Retourzending betaal je zelf, is jammer, maar ik snap het heel goed (niet op te boksen tegen de grote jongens).

MGMH

Gewoon goed

zeer snel en correct geleverd

nee

Buitenkamp

DHL is alleen niet zo’n succes
U kunt beter met PostNL zaken doen
Het zou ons de volgende keer ervan kunnen weerhouden om te bestellen via jullie vanwege DHL.
Wij...
DHL is alleen niet zo’n succes
U kunt beter met PostNL zaken doen
Wij hebben een Primera winkel (zzp), met postagentschap, en horen de zelfde ervaringen van onze klanten.
DHL is gewoon problematisch met terugbrengen en eventueel waar op te halen!!!
Gr. A.Buitenkamp

Ik zou dit bedrijf niet aanbevelen , gezien DHL
Indien anders, dan zeker een aanbeveling
Dan elders de bestelling plaatsen

Negatieve ervaring, schoenen waren weliswaar afgeprijsd, maar waren al helemaal slap, tong was dubbel gevouwen, veter van een schoen niet gestrikt en rits open. Of omdat ze op de een of andere... Negatieve ervaring, schoenen waren weliswaar afgeprijsd, maar waren al helemaal slap, tong was dubbel gevouwen, veter van een schoen niet gestrikt en rits open. Of omdat ze op de een of andere manier gedragen zijn, of omdat ze bijzonder veel gepast zijn. Als ik dit geweten had, had ik de gok niet gewaagd. Nu draai ik op voor de terugzendkosten,

Kijken hoe de schoenen verstuurd worden