Mirjam

Super attent bedrijf! Nette schoenen, goede levering...info up to date via mail, en zeer belangrijk, door een prijsverschil met de uitkoopdagen kreeg ik de korting teruggeboekt...DAT IS PAS SERVICE.... Super attent bedrijf! Nette schoenen, goede levering...info up to date via mail, en zeer belangrijk, door een prijsverschil met de uitkoopdagen kreeg ik de korting teruggeboekt...DAT IS PAS SERVICE. Hier ga ik met een gerust hart VAKER kopen

Communicatie en adequaat

Heynen

Zeer tevreden over de kwaliteit van de schoenen en de kortingen. Ik had graag de schoenen gereserveerd omdat ik slechts op 10 km van de winkel in Hoogerheide woon maar dat lukte mij niet . Omdat ik... Zeer tevreden over de kwaliteit van de schoenen en de kortingen. Ik had graag de schoenen gereserveerd omdat ik slechts op 10 km van de winkel in Hoogerheide woon maar dat lukte mij niet . Omdat ik in België woon moest ik hierdoor hoge verzendkosten betalen .

Kortingen

Reserveren werkte niet

Patrick

Goed aanbod. Snelle levering.

Gebeld omdat ik schoenen via Miinto had besteld wat niet naar tevredenheid verliep, omdat Miinto niet reageerde op mail en telefoontjes. Vriendelijk te woord gestaan en telefonisch voldoende... Gebeld omdat ik schoenen via Miinto had besteld wat niet naar tevredenheid verliep, omdat Miinto niet reageerde op mail en telefoontjes. Vriendelijk te woord gestaan en telefonisch voldoende informatie gekregen om te kleine schoenen alsnog retour te sturen

Producten worden netjes en op tijd afgeleverd

Neen

vk

Mooie winkel, ruime keuze in kwaliteitsschoenen en vriendelijk personeel

Marianne

Prim a ervaring met deze (web)winkel.

Snelle en juiste levering van mijn bestelling

Afhalen bij een DHL punt (oid) zou fijn zijn

Dirkje

Snelle reactie en bezorging. Prima

Snel, zelfs in deze drukke periode

De gunstigste prijs voor mijn favoriete merk schoenen en een snelle levering met een track and trace.
Gewoon top.

Ik kon niets ontdekken over het retourbeleid.

Mijn ervaring is dat na een verkeerde levering ik toch nog de goede schoenen inclusief de door mij gemaakte verzendkosten heb gekregen dus eind goed al goed

Fijn dat ze een mailtje sturen
Fouten worden snel en netjes opgelost

Beter controleren voor verzending

Helma

Gewoon super service

Goedkoper dan in de winkel.
Snel in huis

Zo door gaan.