Ludy Schoenmakers

Hans Peters

Prima masten, snelle levering

A.C. Brouwer

(Bewerkt)

Matig. De bestelde vlag van Zeeland was kennelijk toch niet op voorraad, zodat deze medio juni moet worden nageleverd.

Reactie Bos Vlaggen:

Bedankt voor uw review. U heeft een bestelling bij ons geplaatst op 15 mei (vrijdag einde van de dag), deze is op 18 mei middels een pakbon bevestigt (maandag na het weekend om 08:46) dat de... Bedankt voor uw review. U heeft een bestelling bij ons geplaatst op 15 mei (vrijdag einde van de dag), deze is op 18 mei middels een pakbon bevestigt (maandag na het weekend om 08:46) dat de bestelling 19 mei zou worden geleverd en aan het einde van de dag heeft u van ons een track & tracé gekregen.
Helaas kwamen wij bij het order picken erachter dat de vlag, in tegenstelling tot onze voorraadbeheer, niet op voorraad was. Wij hebben contact opgenomen dat deze werd na gestuurd, dat was geen probleem. Wij hebben de overige 3 artikelen kosteloos toegestuurd en deze conform afspraak op 19 mei afgeleverd.
De Zeeuwse vlag is op 28 mei nagestuurd (ook hiervan heeft u een track & tracé van gekregen) helaas niet op 29 mei afgeleverd wegens drukte bij de pakketdienst en om die reden pas op 2 juni afgeleverd.
Wij zitten doorgaans ruim in de voorraad helaas is er bij dit artikel qua voorraad wat misgegaan. Wij streven ernaar de voorraadsystemen zo accuraat en uptodate mogelijk te houden. Bij constatering van het niet voorradig zijn van artikelen wordt er binnen 24 uur (werkdagen) contact gezocht en in overleg getreden.

Toon van der Meijden