Voor de eerste gekocht,en zal zeker niet de laatste keer zijn veel keuze goede prijsverhouding en een zeer snelle levering een aanrader dus.
A.O.W.
Goed.
Prima, goede service, vlotte levering
Jack Geelen van de Hamert
Jullie service is prima Wel nog een vraag, ik zou graag van dezelfde maat een vlag willen hebben van de voormalige gemeente Arcen, Lomm en Velden Is dat mogelijk bij jullie Zo niet...Jullie service is prima Wel nog een vraag, ik zou graag van dezelfde maat een vlag willen hebben van de voormalige gemeente Arcen, Lomm en Velden Is dat mogelijk bij jullie Zo niet waar zou ik deze kunnen bestellen? Gr Jack Geelen 0622822871
Rense 't Hooft
Prompte levering, ook naar Finland! Echter, als u naar Nederland en België gratis verstuurt voor orders > 150€, mag u er best iets van af doen: als ik voor 216,50 € bestel en dan moet ik u...Prompte levering, ook naar Finland! Echter, als u naar Nederland en België gratis verstuurt voor orders > 150€, mag u er best iets van af doen: als ik voor 216,50 € bestel en dan moet ik u opeens wél portokosten betalen, dat klinkt niet erg commercieel. De extra factuur die ik per e-mail kreeg was zó kleinschalig opgezet, dat ik hem eerst moest vergroten om het IBAN-nummer er uit te kunnen lezen!
Peter
Prima! Er wordt altijd goed meegedacht en op tijd geleverd.
Anton Holterman
Levering wimpels
Petra
Jammer dat bij hetzelfde bedrijf (bosvlaggen) er verschil zit tussen prijzen van vlaggen.nl.
Voor de rest goede service en snelle correcte levering.