Ik vond het fijn een mail te krijgen dat de vlaggenmast verlichting nu met 10 % korting besteld kon worden, toen ik deze vorig jaar wilde kopen was alles al uitverkocht. Gelijk gedaan en heel snel...Ik vond het fijn een mail te krijgen dat de vlaggenmast verlichting nu met 10 % korting besteld kon worden, toen ik deze vorig jaar wilde kopen was alles al uitverkocht. Gelijk gedaan en heel snel in huis.
Sander van Tuijl
Erg goed
Willy Put
Bert Staal
Uiterst positief
Mario Daling
Heel erg goed
Bernard Cohausz
Eenvoudig om via de website te bestellen, bij vragen even bellen, en word gelijk adequaat op gereageerd en geholpen. De bestelling zijn als het in voorraad is binnen 1a 2 weken geleverd. Mocht het...Eenvoudig om via de website te bestellen, bij vragen even bellen, en word gelijk adequaat op gereageerd en geholpen. De bestelling zijn als het in voorraad is binnen 1a 2 weken geleverd. Mocht het niet voorradig zijn dan wordt je op de hoogte gehouden. De levering volgt dan ook snel. Top