Telefonisch contact
De werking van het product
Vindbaarheid van de website
Ervaring met onze monteur
Website inhoud
8.2/10
Verkoopproces

wullems

Vakkundig aangesloten

Hartelijk dank voor je feedback!
We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de vakkundige aansluiting. Ons team streeft er altijd naar om het werk professioneel en nauwkeurig uit te voeren. Geniet van het zachte water!

Sherwin Stammes

Prima service en snelle installatie

Reactie Boshuis thuis in water:

Het is geweldig om te horen dat je tevreden bent met onze service en de snelle installatie. We doen ons best om efficiënt en professioneel te werken, en het is fijn dat dit goed is bevallen.

Dam

Prima service en goed overleg

Reactie Boshuis thuis in water:

We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze service en het overleg. Goede communicatie staat bij ons hoog in het vaandel, en het is fijn dat dit door jou wordt gewaardeerd. Geniet van... We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze service en het overleg. Goede communicatie staat bij ons hoog in het vaandel, en het is fijn dat dit door jou wordt gewaardeerd. Geniet van alle voordelen die een waterontharder te bieden heeft!

Reactie Boshuis thuis in water:

Heel erg bedankt voor je fantastische beoordeling en de 10!
Het doet ons enorm veel plezier om te horen dat je zo tevreden bent met onze service. Geniet van het zachte water!

Peter Roder

Prima, duidelijke afspraken en snelle levering

Reactie Boshuis thuis in water:

We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze duidelijke afspraken en snelle levering Peter. We doen ons best om alles zo soepel en efficiënt mogelijk te laten verlopen en het is fijn om te... We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze duidelijke afspraken en snelle levering Peter. We doen ons best om alles zo soepel en efficiënt mogelijk te laten verlopen en het is fijn om te weten dat dit wordt gewaardeerd.

Net bedrijf komt afspraken na

Hartelijk dank voor je feedback!
Het is fijn om te horen dat je onze betrouwbaarheid waardeert en dat we onze afspraken nakomen. We streven er altijd naar om een betrouwbare service te bieden, en we zijn blij dat dit ook zo wordt ervaren.

Iris

Reactie Boshuis thuis in water:

Bedankt Iris voor je geweldige feedback en de perfecte score van een 10! We zijn ontzettend blij om te horen dat je zo tevreden bent met je waterontharder.

Dekker

Ontkalker

Reactie Boshuis thuis in water:

Bedankt voor deze goede beoordeling. Geniet van het zachte water!

Fijn bedrijf, betrokken verkoper zonder teveel je lastig te vallen en fijne monteur die installatie zonder problemen of rotzooi heeft afgerond.

Reactie Boshuis thuis in water:

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met onze betrokken verkoper en dat de installatie door onze monteur soepel is verlopen.
We streven ernaar...
We streven ernaar om een uitstekende service te bieden. Jouw feedback motiveert ons om zo door te gaan!

Pieter den Ouden

Zeer positief

Reactie Boshuis thuis in water:

Hartelijk dank Pieter voor de zeer positieve feedback! We zijn ontzettend blij dat je zo tevreden bent met onze service.