Telefonisch contact
De werking van het product
Vindbaarheid van de website
Ervaring met onze monteur
Website inhoud
8.2/10
Verkoopproces

Afspraken worden nagekomen, ookal is dit lastig met zieke collega's.

Reactie Boshuis thuis in water:

Wat fijn om te horen dat dit gewaardeerd wordt, bedankt!

Zeer goede ervaringen met Boshuis. Ook in onze vorige woning.
Installatie is goed uitgevoerd en we merken het meteen! Prima service ook!

Reactie Boshuis thuis in water:

Wat een mooie feedback, hartelijk bedankt! We geven deze complimenten ook door aan de monteur. Nogmaals onze dank.

Snel geleverd en goede installatie door de monteur.

Reactie Boshuis thuis in water:

Bedankt voor de mooie feedback. We zullen dit ook aan de monteur doorgeven.

Mijn ervaring met Boshuis is goed.

Mijn ervaring met Boshuis is goed.

Wel merkwaardig was bij de installatie van de producten waarbij de monteur aangaf dat de Quooker niet in het keukenkastje paste. Dit kwam op mij vreemd over omdat zoals Ton Boshuis bij mij thuis is komen kijken en ik heb foto's van de ruimtes opgestuurd met de orderbevestiging. Ik ga ervan uit dat iemand naar de foto's kijkt of e.e.a. past. Om vervolgens bij de installatie te horen dat het niet past, klopt niet. Dit had Boshuis op basis van bezoek en foto's moeten opmerken.

Dat dit bij mij gebeurde is prima maar ik heb Boshuis bij acht buren aanbevolen en hoop dat de installatie soepeler verlopen.

Verdere aandachtspunten heeft Boshuis opgelost.

Beste heer Remmerswaal,
Beste heer Remmerswaal,
Bedankt voor uw feedback. Vervelend om te horen dat het bij u op sommige punten minder soepel is verlopen. Naast al eerder contact met u gehad te hebben, zal mijn collega van de Technische Dienst hierover nogmaals even contact met u opnemen.

Fijne, vriendelijke service. Er wordt op een menselijke manier gecommuniceerd en geeft een ontspannen en vriendelijke indruk.

Reactie Boshuis thuis in water:

Wat een mooie feedback. Fijn om te horen, bedankt!

Eerste ervaring heel positief.

Reactie Boshuis thuis in water:

Bedankt, fijn om te horen!

Top!

Reactie Boshuis thuis in water:

Bedankt voor uw feedback, mooi om te horen!

W.Huurman

Wij zijn erg tevreden over de ervaring met Boshuis goede service en uitleg, monteur heeft prachtig werk geleverd

Reactie Boshuis thuis in water:

Wat mooi om te horen, wij zullen dit ook zeker aan de monteur doorgeven. Bedankt voor deze mooie feedback!

Jasper Polderman