Telefonisch contact
De werking van het product
Vindbaarheid van de website
Ervaring met onze monteur
Website inhoud
8.2/10
Verkoopproces

Bouwbedrijf zwakhals

Goed netjes gewerkt

Heel correct. Ik kan de werking nog niet beoordelen. Ik heb de descaler slechts enkele dagen.

Bereikbaarheid goed, komen afspraken na. Na montage diverse beschadigingen geconstateerd.

Jan-Willem Looijkens

Boshuis is een fijn bedrijf om zaken mee te doen, de communicatie verloopt prima via email of telefoon.

Werking product kan ik nog niet aangeven, nog weinig thuis geweest / gebruik van gemaakt

Zeer positief

JC den Bakker

Nog niet zoveel. Paar keer telf contact. Wat zeer prettig en relaxed was. En vandaag is het filter systeem gemonteerd. Uit de kunst. Kan niet anders zeggen. Vriendelijke monteur, verstaat zijn vak,... Nog niet zoveel. Paar keer telf contact. Wat zeer prettig en relaxed was. En vandaag is het filter systeem gemonteerd. Uit de kunst. Kan niet anders zeggen. Vriendelijke monteur, verstaat zijn vak, 👍.

Mart Lemmens

Ervaring met Boshuis is goed. Heb al eerder met Boshuis zaken gedaan. Bedrijf is accuraat, vriendelijk, goede service en bovenal Betrouwbaar.
De werking van de quooker valt wat tegen, maar...
De werking van de quooker valt wat tegen, maar daar wordt aan gewerkt. Er staat een afspraak gepland voor 18 febr 2019.

T.A.Rolf vd Baumen Tandarts bv

Goed. Alleen kan ik de werking niet beoordelen.
Nu het probleem: mijn vloer is kletsnat vanwege de enorme hoeveelheid condenswater. Dit is niet acceptabel.
Wat is uw oplossing...
Goed. Alleen kan ik de werking niet beoordelen.
Wat is uw oplossing hiervoor? Gaarne uw oplossing!! Vr. Groet T. Rolf vd Baumen tel: 06-23644734