Product: Positief Montage: Neutraal. Er is erg weinig uitgelegd. Wanneer de regeneratie is geprogrammeerd is ons niet bekend. Administratieve afhandeling: Negatief. Tijdens de...Product: Positief Montage: Neutraal. Er is erg weinig uitgelegd. Wanneer de regeneratie is geprogrammeerd is ons niet bekend. Administratieve afhandeling: Negatief. Tijdens de administratieve afhandeling is door de monteur NIET vermeld dat de keuze voor het jaarlijkse onderhoud-abonnement is vastgelegd. Dit werd pas duidelijk na ontvangst van de factuur/bevestiging. We vinden het niet netjes dat dit "JA, tenzij" concept NIET duidelijk is emaakt. Wij wensen niet op deze manier een onderhoud-abonnement af te nemen. Kunt u bevestigen dat er voor ons geen abonnement is afgesloten?
Met vriendelijke groet, Rob Huurman & Anke van Beusekom
Willy van Beekhoff
Wij hebben Alex vandaag hier gehad om de waterontharder te plaatsen. Hij heeft er behoorlijk wat werk aan gehad omdat alle leidingen oud en in een kleine ruimte zaten. Het was dus heel veel...Wij hebben Alex vandaag hier gehad om de waterontharder te plaatsen. Hij heeft er behoorlijk wat werk aan gehad omdat alle leidingen oud en in een kleine ruimte zaten. Het was dus heel veel aanpassen op de oude leidingen. Hij heeft er ontzettend zijn best op gedaan om het goed te laten werken. Ons viel ook op dat hij alles wat hij nodig had op voorraad in de auto had. Geweldig georganiseerd. De vragen 3,4,5 en 6 zijn n.v.t. omdat wij de ontharder van onze zoon overgenomen hebben. Het systeem vraagt om een antwoord dus ik zal de rechter ster invullen.
Jan Clement
Super heldere informatie, offerte en levering. Heel klantvriendelijke klantenservice.
Fam. Haaijer
Professioneel en klantgerichte organisatie. Denkt mee in oplossingen. Vanaf eerste contact moment vriendelijk behandeld, waarbij eerlijk advies werd gegeven en goed gekeken naar de persoonlijke...Professioneel en klantgerichte organisatie. Denkt mee in oplossingen. Vanaf eerste contact moment vriendelijk behandeld, waarbij eerlijk advies werd gegeven en goed gekeken naar de persoonlijke situatie. Monteur is vriendelijk, kundig, snel en netjes! Absolute aanrader!
Marco de Bruyn
Tot nu toe goed qua service en montage, nog geen ervaring met gebruik van de ontharder
Emmanuel
Zeer prettig en professioneel.
Tjeerd Visser
Prima! Zowel met de adviseur als met de installateur. Enige puntje: de drukverhoger is sinds kort in de aanbieding (10% korting); daarover niet actief geïnformeerd door adviseur, boekhouding...Prima! Zowel met de adviseur als met de installateur. Enige puntje: de drukverhoger is sinds kort in de aanbieding (10% korting); daarover niet actief geïnformeerd door adviseur, boekhouding of installateur. Ook op de te betalen rekening had de installateur het niet staan, terwijl de adviseur het intern en richting mij wel bevestigd had. Kort telefoontje door installateur naar de administratie, en het was wel weer top opgelost. Kortom: ga zo door!
Bosman
Wij zijn prettig geholpen in de showroom. De monteur heeft de waterontharder keurig geïnstalleerd en afgesteld. Ook heeft hij e.e.a. uitgelegd . De eerste ervaring met de...Wij zijn prettig geholpen in de showroom. De monteur heeft de waterontharder keurig geïnstalleerd en afgesteld. Ook heeft hij e.e.a. uitgelegd . De eerste ervaring met de waterontharder zijn zeer positief.