Telefonisch contact
De werking van het product
Vindbaarheid van de website
Ervaring met onze monteur
Website inhoud
8.2/10
Verkoopproces

M de Groot

Keurig bedrijf
Telefonisch netjes te woord gestaan en alles duidelijk uitgelegd

Aardige binnendienst, duidelijk en flexibel. Zeer klantvriendelijk. Super aardige en correcte monteur. Alles duidelijk uitgelegd en gemonteerd. Ben zelfs laatste uur met vertrouwen vetrokken naar... Aardige binnendienst, duidelijk en flexibel. Zeer klantvriendelijk. Super aardige en correcte monteur. Alles duidelijk uitgelegd en gemonteerd. Ben zelfs laatste uur met vertrouwen vetrokken naar mijn werk. Bij thuiskomst alles netjes achtergelaten.

De vragen zijn op onderhoud gebaseerd. Het contact betreft om nieuwe plaatsing

B. de Jongh

Goede voorlichting, installatie waterontharder zonder problemen uitgevoerd, netjes gewerkt.
Nog geen onderhoud gepland. Over de werking kan ik nog niets over zeggen aangezien we er nog niet wonen.

N. Visser

Professioneel bedrijf, vriendelijke mensen!

Ron Bielok

Prima, goede voorlichting

Erik oomen

Goed advies gekregen ook de afspraak voor het plaatsen en het plaatsen zijn goed verlopen.
Wij hebben veel plezier van het apparaat werkt goed en pas goed in de meterkast.

Toine Langeveld

Afgezien van het feit dat de bovenstaande zin grammaticaal niet klopt ben ik prima tevreden in mijn contacten tot nog toe met de firma Boshuis

Reactie Boshuis thuis in water:

Beste Toine Langeveld,
U heeft helemaal gelijk. We hebben de vraag aangepast.
Bedankt voor uw reactie!
Boshuis, Thuis in water!