Heel goed
Reactie Boshuis thuis in water:
Bedankt voor deze goede beoordeling Petra! Hopelijk geniet je inmiddels al volop van het zachte water :-)
Wauw bedankt Bart-Jan voor deze mooie beoordeling! Goed om te horen dat jullie zo tevreden zijn met onze producten. Geniet van het zachte water!
Bedankt voor de feedback mevrouw de Nooijer-van Vugt. Communicatie is zeker belangrijk en we proberen dit uiteraard zo goed mogelijk te laten verlopen. Hopelijk geniet u inmiddels van het zachte...
Wat fijn om te horen dat u ervaart dat wij persoonlijk betrokken zijn, dat is waar we bij Boshuis als familiebedrijf ook trots op zijn!
Bedankt Ton voor deze super beoordeling! Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service. Wij wensen u veel plezier van de voordelen van het zachte water!
Bedankt Jan, we zijn blij dat u een positieve ervaring met Boshuis heeft gehad. Wij wensen u veel plezier met het zachte water!
Wauw een 10! Wij waarden uw feedback, wij streven er naar om elke klant zo prefect mogelijk te helpen. Wij wensen u veel profijt van de de nieuwe waterontharder toe.
Bedankt voor deze super beoordeling! Wij waarderen uw feedback en wensen u veel plezier met het zachte water!
Super dat u weer opnieuw voor Boshuis heeft gekozen. Wij waarderen het enorm dat u al vanaf het begin klant bent bij Boshuis. Wij wensen u wederom veel profijt met uw nieuwe waterontharder!
Bedankt voor deze mooie feedback, we streven er bij Boshuis naar om u als klant naar alle tevredenheid te helpen! Geniet van het zachte water!