Niet goed dus . Vorig jaar een hoge water rekening door een defect aan onze waterontharder . En nu weer pech . Na telf kontakt . Zit ik nu nog te wachten op een reactie . En een apparaat wat niet...Niet goed dus . Vorig jaar een hoge water rekening door een defect aan onze waterontharder . En nu weer pech . Na telf kontakt . Zit ik nu nog te wachten op een reactie . En een apparaat wat niet werkt Ida Bergshoeff Meerkerk
Erik van den Berg
Prima bedrijf, goede service.
Nog geen oordeel. Sinds een maand in gebruik. Installatie door installateur was goed.
de jonckheere
Rommelig, de informatieverstrekking. Zout bijbestellen kan niet telefonich volgens de telefoniste vandaag. Volgens de brief van Bohuis kan dat wel, 9,00 euro admin kosten. Rommelig, de informatieverstrekking. Zout bijbestellen kan niet telefonich volgens de telefoniste vandaag. Volgens de brief van Bohuis kan dat wel, 9,00 euro admin kosten. Volgens de website kan het ook, 7,50 admin kosten. Wie weet hoe het zit mag het zeggen.
Jan Advokaat
Een tranen dal graag willen wij U onze ervaring aan u kenbaar maken u kunt ons bellen op 0183 589109.
Helemaal geweldig!
Els van der Kroft
Prima ervaring, erg nette en vriendelijke monteur, installatie mooi en kundig geplaatst