Een fijne ervaring! Goede voorlichting en antwoorden op al onze vragen.
Matthijs Udo
Voorals nog gaat het prima. Ik verwacht dat dit niet zal veranderen
Th van Catz
Tot aan het moment van installatie prima.
Doen wat ze beloven.
Plaatsing waterontharder
Zeer correcte voorlichting en duidelijke offerte. Ook de monteurs nette en vriendelijke mensen. Werken ook zeer netjes en correct Geven ook na installatie een goede uitleg etc.Zeer correcte voorlichting en duidelijke offerte. Ook de monteurs nette en vriendelijke mensen. Werken ook zeer netjes en correct Geven ook na installatie een goede uitleg etc. Eind conclusie : Bedrijf die men bij anderen kan aanbevelen
R.Vermeer
Uitstekend
Evert de Koster
Geachte organisatie Op deze wijze wil ik graag mijn waardering uitspreken voor de monteur Boyd van Bruggen. welke 1 december jl. een nieuwe waterontharder bij ons heeft geïnstalleerd.Geachte organisatie Op deze wijze wil ik graag mijn waardering uitspreken voor de monteur Boyd van Bruggen. welke 1 december jl. een nieuwe waterontharder bij ons heeft geïnstalleerd. Helaas was er geen stopcontact aanwezig in de meterkast maar heeft dit prima opgepakt. Hij heeft de benodigde artikelen bij de bouwmarkt gekocht en een stopcontact in de meterkast aangelegd. Hierdoor kon de installatie van de waterontharder in een keer afgerond worden. Boyd van Bruggen heeft ons als klant ont zorgt door alles te regelen ondanks zijn strakke planning van die dag . Evert de Koster