Telefonisch contact
De werking van het product
Vindbaarheid van de website
Ervaring met onze monteur
Website inhoud
8.2/10
Verkoopproces

Snel geregeld, een doortastende verkoopster en een goede vriendelijke monteur die rekening hield met onze wensen.

Recent een nieuwe waterontharder geplaatst

Henk Steenbergen

Goed, André is iemand met ervaring en kennis, anders kon er bij ons geen waterontharder geplaatst worden. dus top.

Jan Provoost

Op 17 november 2016 is de waterontharder bij ons geplaatst.

A. van Schaik

Meer dan goed
Onderhoud nog niet geweest

Wil Gevers

Zowel de voorlichting als de uitvoering als prettig ervaren.

A.P. Gouweleeuw

Fijn bedrijf. Pro actief en komen hun afspraken na. Keurige sales binnendienst, duidelijke verkoop en deskundige en correcte montage.

Theo van Tongeren

We hebben de waterontharder nu 3 weken en merken duidelijk verschil. Met de wasmachine, met de afwasmachine maar vooral de douchecabine, geen kalk meer. En het water is veel lekkerder, ik neem... We hebben de waterontharder nu 3 weken en merken duidelijk verschil. Met de wasmachine, met de afwasmachine maar vooral de douchecabine, geen kalk meer. En het water is veel lekkerder, ik neem zelfs een fles mee naar mijn werk.
Het installeren ging vlot, aardige monteur, goede uitleg.
Ik kan het iedereen aanraden

T. Verheijen

We hebben de waterontharder pas 2 weken in gebruik, dus nog geen onderhoud nodig gehad en nog te kort in gebruik om al een juiste beoordeling te geven over de werking van de water ontharder. We hebben de waterontharder pas 2 weken in gebruik, dus nog geen onderhoud nodig gehad en nog te kort in gebruik om al een juiste beoordeling te geven over de werking van de water ontharder.
Maar alles werkt prima en zijn we teverden