Voorlichting en offerte prima. Vandaag apparaat geïnstalleerd. Over de installatie zeer tevreden.
J. Scholten, Nijmegen
Mijn ervaringen met Boshuis zijn positief. De voorbereiding en planning verliep soepel. De installatie kon nog net passend in de meterkast en is vakkundig geplaatst. De monteur was vriendelijk. De...Mijn ervaringen met Boshuis zijn positief. De voorbereiding en planning verliep soepel. De installatie kon nog net passend in de meterkast en is vakkundig geplaatst. De monteur was vriendelijk. De werking van de installatie is helder uitgelegd.
Remi66
Vriendelijk, niet te opdringerig
J Loeffen
hj vonk
Momenteel in afwachting van de oplossing van de vieze reuk en smaak van het water na het plaatsen. Vervolgbezoek gepland op 14-11
Fam. Joosten
Snelle reactie op eerste mail. Goede uitleg van Adre Jager. Snelle levering en plaatsing . Nu nog onze ervaring. We gaan ervan uit dat deze positief zal zijn.
Fam. J.P.G van der Peet
Zeer prettig klant vriendelijk,
Roel van der Zwaan Kappers
Correcte afhandeling,vriendelijke medewerkers. Resultaat ontharders gaan wij ervaren