Telefonisch contact
De werking van het product
Vindbaarheid van de website
Ervaring met onze monteur
Website inhoud
8.2/10
Verkoopproces

Fijne contacten. correct personeel. Je merkt duidelijk verschil in het water en in het gebruik van diverse schoonmaakmiddelen/huidproducten We zijn erg tevreden

Ik heb de water ontharder nu 14 dagen tot nu toen zijn de ervaringen met boshuis goed.

ERg snelle service, prima antwoorden op de vragen, goede installatie en het werkt allemaal nasar behoren.

Mijn ervaring is " beperkt" to het plaatsen van een nieuwe en dus ook de antwoorden gelden tav het plaatsen daarvan.

Positief vanaf eerste gesprek tm opleveren van de apparatuur.

Henk Nijkamp

Prettig gesprek gehad met de verkoper, en keurig geinstalleerd door een nette monteur.

Rekelhof

We zijn al jaren trouwe klant bij Boshuis en ik kan hen van harte aanbevelen. Zo worden we keurig geïnformeerd tijdens een proces, hebben ze echte professionals en hanteren ze een eerlijke prijs. Ik... We zijn al jaren trouwe klant bij Boshuis en ik kan hen van harte aanbevelen. Zo worden we keurig geïnformeerd tijdens een proces, hebben ze echte professionals en hanteren ze een eerlijke prijs. Ik zie bedrijfsmatig vele ondernemingen maar zelden zie ik deze mate van klantvriendelijkheid in alle onderdelen van een bedrijf (chauffeurs, monteurs, planning, directie). Ga zo door!

Carla

Prettig geïnformeerd over mogelijkheden en plaatsing.
Prettig geïnformeerd over mogelijkheden en plaatsing.
Monteur was vriendelijk en heeft zeer nauwkeurig en netjes de waterontharder in de kleine meterkast geplaatst. De instructie was duidelijk; kortom tevreden

m van ziel

Prima, werk geleverd.