Telefonisch contact
De werking van het product
Vindbaarheid van de website
Ervaring met onze monteur
Website inhoud
8.2/10
Verkoopproces

Adviesbureau De Jongh

Wij zijn zeer tevreden over de aanschaf van de waterontharder. Daarnaast zijn wij vol lof over de monteur die de waterontharder heeft geplaatst. Hij heeft de waterontharder zodanig geplaatst dat... Wij zijn zeer tevreden over de aanschaf van de waterontharder. Daarnaast zijn wij vol lof over de monteur die de waterontharder heeft geplaatst. Hij heeft de waterontharder zodanig geplaatst dat niemand er hinder van heeft. Bovendien maakte hij op ons een zeer deskundige indruk en wist er veel over te vertellen. Super.

Goede ervaring. Reageren snel en monteur was vakkundig.

Sj van Heumen

Tot nu toe zeer goed

Positief, alles is naar wens verlopen.

S.J.R. Dijkstra

Nog geen ervaring met de service, wel met de waterontharder.

Jennifer Slijkoort

Ontzettende vriendelijke mensen. Verkoop werkt hard en is duidelijk. Technische dienst is altijd te bereiken en kan zelfs een vrouw uitleggen hoe het werkt. Plannen lijkt me lastig, maar gaat bij... Ontzettende vriendelijke mensen. Verkoop werkt hard en is duidelijk. Technische dienst is altijd te bereiken en kan zelfs een vrouw uitleggen hoe het werkt. Plannen lijkt me lastig, maar gaat bij Boshuis ook prima, 1 en al lof! Waterontharder doet het prima. Geen kalk meer, lekker water en een zacht huidje, zeker een aanrader!

Van der vegt

Zeer goed

r.verwer

Aanvragen offerte en installatie van waterontharder in woonhuis.

Installatie waterontharder