Wij hebben nu bijna een jaar de ontharder, meteen in ons nieuw gebouwde huis laten plaatsen. Ik vind nog steeds kalk, maar ik denk wel minder dan in ons oude huis in dezelfde woonplaats...Wij hebben nu bijna een jaar de ontharder, meteen in ons nieuw gebouwde huis laten plaatsen. Ik vind nog steeds kalk, maar ik denk wel minder dan in ons oude huis in dezelfde woonplaats zonder ontharder.
A.M. Rosielle
Heb gisteren aangemeld voor onderhoud. Krijg wel bericht over feedback, maar nog geen afspraakbevestiging. Ik heb dus nergens ervaring mee. Vind het alleen vreemd dat op de site geen prijs...Heb gisteren aangemeld voor onderhoud. Krijg wel bericht over feedback, maar nog geen afspraakbevestiging. Ik heb dus nergens ervaring mee. Vind het alleen vreemd dat op de site geen prijs voor het onderhoudscontract staat.
Smits
Redelijk voor afspraak zelf contact opnemen,niet goed.
Klootwijk
Ik vind dat er op de kranen en op de douchwand redelijk veel kalkaanslag komt ik ben echt iedere 2 , 3 dagen bezig met schoonmaakazijn. Ook de vaatwasser moet ik regelmatig bijvullen met zout, zeker...Ik vind dat er op de kranen en op de douchwand redelijk veel kalkaanslag komt ik ben echt iedere 2 , 3 dagen bezig met schoonmaakazijn. Ook de vaatwasser moet ik regelmatig bijvullen met zout, zeker niet minder als voor de waterontharder.
Geen onderhoud maar beoordeling over de installatie
Goede service en snelle levering
Gerreina
We zijn er heel blij mee. Nooit gedacht dat ik het verschil zou voelen maar het is echt zo. Ik heb een extreem droge huid. Na het douchen moet ik mij goed insmeren anders krijg in onverdraaglijke...We zijn er heel blij mee. Nooit gedacht dat ik het verschil zou voelen maar het is echt zo. Ik heb een extreem droge huid. Na het douchen moet ik mij goed insmeren anders krijg in onverdraaglijke jeuk en wordt mijn huid rood en schilverig. Nu is dat voorbij: één keer insmeren na het douchen en klaar...!
Piet Kivits
Een bedrijf dat afspraken echt nakomt. zijn ze een uur later wordt dit keurig gemeld . verbeter punten zal ik niet weten .voor iedereen aan te raden . zeer goede voorlichting en geen op dringen . ga...Een bedrijf dat afspraken echt nakomt. zijn ze een uur later wordt dit keurig gemeld . verbeter punten zal ik niet weten .voor iedereen aan te raden . zeer goede voorlichting en geen op dringen . ga verder op deze manier