Telefonisch contact
De werking van het product
Vindbaarheid van de website
Ervaring met onze monteur
Website inhoud
8.2/10
Verkoopproces

van Maaren

Uitstekend

Reactie Boshuis thuis in water:

Bedankt voor uw uitstekende beoordeling! Wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze waterontharder.

Willem Zoeteweij

Prima bedrijf, goede service en doet wat is afgesproken.

Reactie Boshuis thuis in water:

Wat een fantastische beoordeling een 10! Fijn om te horen dat ook u ervaart dat wij onze afspraken goed nakomen.

Goossens

Reactie Boshuis thuis in water:

Wow een 10! Wat een mooie score, we zijn ontzettend blij dat u zo tevreden bent met onze service.

Bea Spekman

Prima, vriendelijk te woord gestaan, duidelijke uitleg,

Reactie Boshuis thuis in water:

Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring met Boshuis! En wat fijn om te horen dat u duidelijk en vriendelijk bent geholpen :-)

(Bewerkt)

Zoals veel bedrijven gaat Boshuis mee in de vaart der volkeren- dwz, minder cliënt gericht en meer cijfer gericht. Ik vind dat jammer, hoewel de monteur blijft aardig en heeft tijd!

Reactie Boshuis thuis in water:

Wat een super beoordeling! Bedankt voor de moeite, wij hopen dat u inmiddels al volop geniet van het zachte water.

F.Govers

Waterontharder en quooker

Reactie Boshuis thuis in water:

Wauw wat een mooie beoordeling! Wij wensen u veel plezier met de Quooker en de waterontharder!

Petrov

Reactie Boshuis thuis in water:

Heel erg bedankt voor deze mooie beoordeling. Wij hopen dat u inmiddels volop geniet van het zachte water!

Uitstekend

Reactie Boshuis thuis in water:

Wauw wat een goede beoordeling, heel erg bedankt! Hopelijk geniet u net zo van de nieuwe waterontharder als van de "oude"!

Fam. Wong

Prima, duidelijk en volgens afspraak

Reactie Boshuis thuis in water:

Fijn om te horen dat het volgens afspraak is gegaan, dat is natuurlijk ook de bedoeling!
Bedankt voor de review en geniet van het zachte water!