Uitstekend
Reactie Boshuis thuis in water:
Bedankt voor uw uitstekende beoordeling! Wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze waterontharder.
Wat een fantastische beoordeling een 10! Fijn om te horen dat ook u ervaart dat wij onze afspraken goed nakomen.
Wow een 10! Wat een mooie score, we zijn ontzettend blij dat u zo tevreden bent met onze service.
Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring met Boshuis! En wat fijn om te horen dat u duidelijk en vriendelijk bent geholpen :-)
Wat een super beoordeling! Bedankt voor de moeite, wij hopen dat u inmiddels al volop geniet van het zachte water.
Wauw wat een mooie beoordeling! Wij wensen u veel plezier met de Quooker en de waterontharder!
Heel erg bedankt voor deze mooie beoordeling. Wij hopen dat u inmiddels volop geniet van het zachte water!
Wauw wat een goede beoordeling, heel erg bedankt! Hopelijk geniet u net zo van de nieuwe waterontharder als van de "oude"!
Fijn om te horen dat het volgens afspraak is gegaan, dat is natuurlijk ook de bedoeling!
Bedankt voor de review en geniet van het zachte water!