Telefonisch contact
De werking van het product
Vindbaarheid van de website
Ervaring met onze monteur
Website inhoud
8.2/10
Verkoopproces

Komen afspraak na en werken levering/plaatsing ontkalkingsapparaat keurig af. Zeer tevreden!

jeroen swanink

De waterontharder is uit ons oude huis gehaald. Ik heb aangegeven wanneer wij de sleutel kregen en toen werd het stil aan de kant van Boshuis. Uiteindelijk gebeld en is er snel iemand geweest om... De waterontharder is uit ons oude huis gehaald. Ik heb aangegeven wanneer wij de sleutel kregen en toen werd het stil aan de kant van Boshuis. Uiteindelijk gebeld en is er snel iemand geweest om alles na te kijken voor de nieuwe installatie en toen werd het weer stil. Uiteindelijk gebeld en is de montage gepland helaas wat verder vooruit. Uiteindelijk alles netjes geregeld. Als alles top was dan was het cijfer een toen nu een 8-8,5 :-)

Prima uitstekende en vriendelijke monteur die de waterontharder kwam plaatsen.

R. Alflen

Prima, denken in oplossingen i.p.v. problemen, verder zeer flexibel!

E. van Hazendonk

Goed ,snelle reactie en direct een afspraak . Hierin goed en duidelijk advies . Waterontharder inmiddels geplaatst met waterdrukverhoger. De waterontharder werkt fantastisch , het verschil is zeer... Goed ,snelle reactie en direct een afspraak . Hierin goed en duidelijk advies . Waterontharder inmiddels geplaatst met waterdrukverhoger. De waterontharder werkt fantastisch , het verschil is zeer goed merkbaar. De waterdrukverhoger werkt ook goed maar maakt meer geluid dan verwacht.

ad vrieling

Ik vind het vreemd dat ik een rekening krijg van SWSystems terwijl ik de waterontharder bij Boshuis heb besteld - Nu lijkt het alsof SWSystems de leverancier is en niet Boshuis - Bij eventuele... Ik vind het vreemd dat ik een rekening krijg van SWSystems terwijl ik de waterontharder bij Boshuis heb besteld - Nu lijkt het alsof SWSystems de leverancier is en niet Boshuis - Bij eventuele garantie aanspraken kan dit tot ongewenste discussies leiden.

Hans Oudenaarden

Zeer positief