Telefonisch contact
De werking van het product
Vindbaarheid van de website
Ervaring met onze monteur
Website inhoud
8.2/10
Verkoopproces

Van krieken

Is prima

Reactie Boshuis thuis in water:

Bedankt voor je positieve beoordeling! We zijn blij dat alles naar wens is verlopen. Geniet van het zachte water!

Yuri

Komen afspraken niet na

B. van der Ree

Klantvriendelijk. We kregen een duidelijke uitleg en demonstratie bij de verkoop. Bij het plaatsen nam de monteur de tijd om de plaatsing en de werking te laten zien. Heeft vakkundig werk geleverd... Klantvriendelijk. We kregen een duidelijke uitleg en demonstratie bij de verkoop. Bij het plaatsen nam de monteur de tijd om de plaatsing en de werking te laten zien. Heeft vakkundig werk geleverd en heeft ons voorzien van de nodige tips.

Reactie Boshuis thuis in water:

Bedankt voor je positieve feedback! Wat fijn om te horen dat zowel de uitleg tijdens de verkoop als de installatie door de monteur naar tevredenheid is verlopen. We streven er altijd naar om onze... Bedankt voor je positieve feedback! Wat fijn om te horen dat zowel de uitleg tijdens de verkoop als de installatie door de monteur naar tevredenheid is verlopen. We streven er altijd naar om onze klanten goed te informeren en vakkundig werk te leveren. We zijn blij dat de monteur de tijd heeft genomen om alles helder uit te leggen en je van handige tips heeft voorzien.

Prima.

Reactie Boshuis thuis in water:

Bedankt voor deze beoordeling, wij hopen dat u veel profijt zult hebben van de waterontharder.

Jos Gesthuizen

Waterontharder

Reactie Boshuis thuis in water:

Wat een super beoordeling Jos, bedankt daarvoor! Geniet van het zachte water.

Bram

Duidelijke communicatie, echter niet duidelijk of een ontharder zou passen in de meterkast. Afspraak met een monteur is ingepland om te beoordelen en indien mogelijk de installatie direct uit te... Duidelijke communicatie, echter niet duidelijk of een ontharder zou passen in de meterkast. Afspraak met een monteur is ingepland om te beoordelen en indien mogelijk de installatie direct uit te voeren. Zeer kundige en vriendelijke monteur waarna met wat creatief denken en handelen de ontharder naar tevredenheid is geplaatst en de zoutbak in de garage staat. Enige verbeterpunt is de interne communicatie tussen planning en uitvoerder (monteur) i.r.t. het proces, eventuele meer- en graafwerk.

Reactie Boshuis thuis in water:

Bedankt Bram voor je waardevolle feedback! Fijn om te horen dat de communicatie duidelijk was en dat de monteur creatief en kundig te werk is gegaan om de ontharder naar tevredenheid te... Bedankt Bram voor je waardevolle feedback! Fijn om te horen dat de communicatie duidelijk was en dat de monteur creatief en kundig te werk is gegaan om de ontharder naar tevredenheid te installeren. We nemen je opmerking over de interne communicatie tussen planning en uitvoering serieus en zullen dit punt zeker meenemen om onze processen verder te verbeteren. Geniet van het zachte water!

Goed.

Reactie Boshuis thuis in water:

Geniet van het zachte water en bedankt voor deze beoordeling!

van Essen

Positief

Reactie Boshuis thuis in water:

Wat een mooie beoordeling! We hopen dat u inmiddels al volop geniet van het zachte water.

Claudia van Mourik

(Bewerkt)

Goed contact met de verkoper. Fijn gesprek en goede uitleg over de producten. Er werd goed gekeken hoe en op welke wijze de producten geplaatst konden worden. De monteur was kundig en netjes, dacht... Goed contact met de verkoper. Fijn gesprek en goede uitleg over de producten. Er werd goed gekeken hoe en op welke wijze de producten geplaatst konden worden. De monteur was kundig en netjes, dacht mee (heeft enkele aanpassingen in het keukenkastje gedaan) en werkte hard door om alles in één middag te kunnen installeren.

Wim Vink

Reactie Boshuis thuis in water:

Wauw wat een super beoordeling, bedankt Wim! We hopen dat je veel profijt zult hebben van de drukverhoger en de waterontharder.