Telefonisch contact
De werking van het product
Vindbaarheid van de website
Ervaring met onze monteur
Website inhoud
8.2/10
Verkoopproces

Peter Janssen

Gevoel van een "familiebedrijf". Contact met verkoop, kantoor en monteur prima verlopen.

Reactie Boshuis thuis in water:

Hartelijk dank voor uw beoordeling, wij wensen u veel profijt toe van de waterontharder

J.Plat-Feenstra

Slecht

Reactie Boshuis thuis in water:

Hartelijk dank voor uw beoordeling, wat vervelend om te lezen dat de wering van het product wat minder goed is. Mijn collega neemt hierover contact met u op.

Toine Dirkse

Zeer positief. Geholpen met een lekkage van een ander merk waterontharder. Door onduidelijke oorzaak een enorme lekkage gehad nadien waarop is besloten een Boshuis waterontharder te plaatsen (mooi... Zeer positief. Geholpen met een lekkage van een ander merk waterontharder. Door onduidelijke oorzaak een enorme lekkage gehad nadien waarop is besloten een Boshuis waterontharder te plaatsen (mooi aanbod gehad van T. Boshuis).
Ook de installatie prima waarbij de overloop extra werd beveiligd

Reactie Boshuis thuis in water:

wat mooi om dit te lezen, bedankt voor deze beoordeling

J.F. Lindenhovius

Uitstekend

Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling

Nijenmanting

Prima bedrijf!!

Reactie Boshuis thuis in water:

Wat een mooie beoordeling, hartelijk dank daarvoor.

N.C. visser

Waterontharder geinstalleerd

Reactie Boshuis thuis in water:

Bedankt voor deze mooie beoordeling

S van Heist

Prima en snel geholpen. Eind van de ochtend gebeld om de situatie in de meterkast te bekijken, 2 uur later een verkoper op de stoep en de zaak was rond.

Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling

Corinna de bruijn

Nette installateurs en heel vriendelijk. Werd erg zorgvuldig gewerkt volgens corona regels

Reactie Boshuis thuis in water:

Bedankt voor deze mooie beoordeling, en goed om te weten dat we werken volgens de richtlijnen van het RIVM. Compliment voor de installateurs ga ik aan hen doorgeven.

P. Geluk

Reactie Boshuis thuis in water:

Wat een mooie beoordeling, hartelijk dank hiervoor.

G.J. Broekman

Zeer goed

Reactie Boshuis thuis in water:

Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling.