Roel

Snelle levering en keurig verpakt.

Uw ervaring

Bouw-Handel levert snel en ons artikel was goed verpakt. Na informatie over een lichtkoepel bij Bouw H., direct bestelt en de koepel is snel geleverd. Wij zijn zeer tevreden en mocht het nodig zijn... Bouw-Handel levert snel en ons artikel was goed verpakt. Na informatie over een lichtkoepel bij Bouw H., direct bestelt en de koepel is snel geleverd. Wij zijn zeer tevreden en mocht het nodig zijn gaan we weer bij het bedrijf bestellen.
Ik zou zeggen: ga zo door!

kroese

Goed geregeld

goede uitleg gekregen

de boer

Simpel en snel

Uw ervaring

heb telefonisch advies gevraagd en naar tevredenheid gekregen. Ik zou een half uur voor afleveren gebeld worden dat is niet gebeurd. Dat kan beter.

Daamen

Prima, helder en snel

Heldere site
Prima product

A.H.M. Verheggen

Accuraat

Uw ervaring

Duidelijke uitleg. Levering? Zou 30 min van te voren gebeld worden. Is niet gebeurt. Omdat we daarom de bel niet hoorde is de bestelling in de tuin gelegd. Had gelukkig geen negatieve gevolgen

Ad van Lokven

Snel en accuraat

Uw ervaring

ik ben zeer tevreden over de bestelling bij u. Geheel volgend afspraak kreeg ik binnen 2 dagen mijn lichtkoepels thuisgebracht.
FANTASTISCH!!! Wat een snelheid

Teun

Service

Uw ervaring

Goede afhandeling correcte bezorging chauffeur liep mee naar boven.

Zwezerijnen

Super snel

Uw ervaring

Net Bedrijf, levering precies volgens afspraak!

van Harwegen

Perfecte service

Uw ervaring

Goede site, prima advies, thanks

Willem

Terugkoppeling

Uw ervaring

Duidelijke site die goed en vooral logisch in elkaar zit. voor een gebruiker die wat zoekt. Verder is de respons op een vraag snel en adequaat. Ik heb geen klachten en zou zeggen volhouden zo!