Marc van Tankeren

Prima service.

Uw ervaring

Afspraken worden nageleefd, prijstechnisch goed, velen maten lichtkoepels.
Ik zal in de toekomst meer zaken met u doen!

DIRK DE NEVE

Dirk.de.neve5@telenet.be

Uw ervaring

De verpakking zou iets beter mogen zijn vind het wel gevaarlijk voor schending is wel gelukkig niet gebeurd.Ben wel heel tevreden over de geluidsdemping.

Eisenga

Perfect

Uw ervaring

de juiste materialen, voor een goede prijs
levering perfect op de afgesproken dag,
prima!

Vortman

Perfect

Zeer tevreden

Hands-on Company

Lichtkoepel naar tevredenheid geleverd.

Uw ervaring

Wij zagen tijdens de bestelling dat Bouw-handel.nl niet de goedkoopste was met de door ons gezochte lichtkoepel. We hebben even een mail gestuurd vanwege de laagste prijs garantie en hier werd zeer... Wij zagen tijdens de bestelling dat Bouw-handel.nl niet de goedkoopste was met de door ons gezochte lichtkoepel. We hebben even een mail gestuurd vanwege de laagste prijs garantie en hier werd zeer snel op gereageerd, de prijs werd direct aangepast en we hebben de lichtkoepel besteld. Enige minpuntje is dat er op de site staat dat 98% binnen een week geleverd wordt, en dat het in dit geval toch ruim 1,5 week duurde. Verder is de order prima afgehandeld. Transporteur nam keurig de dag ervoor contact op om tijdstip van levering af te stemmen, erg gewaardeerd!

Robert van Dijk

Super snelle levering

Uw ervaring

Goed product, snelle levering, keurig afgehandeld

Lilian ter Horst

Top product

Uw ervaring

Gebeld over welke koepel, uitstekend te woord gestaan en goed voorgelicht !!
We hebben inmiddels een top lichtkoepel die er net 2 dagen inzit en waarover ik al veel complimenten heb gehad.

MP Bouwservice Internationaal BV

Aanrader

Uw ervaring

komt beloofden na, werkt mee met de klant,

h.j.n. fiddelaers

Een heel fijn en goed bedrijf

Uw ervaring

ik ben zeer tevreden over het bestelde product vriendelijk personeel zeer behulpzaam
goede service

jessica

Snel geleverd

Uw ervaring

Duidelijke website, bij vragen snel een antwoord en de bestelling was na 3 dagen al geleverd.