Masseurs

Komt de afspraken na!

Uw ervaring

Netjes afgehandeld, en op de opgegeven datum geleverd.

Theo Roersma

Uw ervaring

Ik werd telefonisch correct te woord gestaan en kreeg heel snel - binnen de afgesproken tijd - de koepels in nette staat thuisbezorgd. Zonder mij te wekken werden de koepels netjes in de achtertuin... Ik werd telefonisch correct te woord gestaan en kreeg heel snel - binnen de afgesproken tijd - de koepels in nette staat thuisbezorgd. Zonder mij te wekken werden de koepels netjes in de achtertuin gezet. Ik ben zeer tevreden.

j.h.van den berg

Hein pessers

Vlotte en complete levering

Tevreden

J.B. Moorthamer

Correcte keurige verzorging van de bestelling.

Uw ervaring

De eerste keer dat ik een bestelling plaatste. De bestelling werd keurig afgeleverd. Ik zou geen verbeteringen kunnen aangeven.

P. de Jong

Accuraat

Uw ervaring

Goede producten voor een goede prijs.
Alleen bezorging 's morgens om zes uur was niet helemaal ingepland.

Hein Otten

Uitstekend verzorgt prima

Uw ervaring

nou het heeft een tien verdient de bouw-handel

Luc Mattys

Stipte levering en prima kwaliteit product

Uw ervaring

Dit was mijn eerste bestelling bij jullie bedrijf. Levering was op de afgesproken datum. Wel een beetje vroeg (06:00u 's morgens) dus het zou handig zijn om het tijdstip van te voren ongeveer te... Dit was mijn eerste bestelling bij jullie bedrijf. Levering was op de afgesproken datum. Wel een beetje vroeg (06:00u 's morgens) dus het zou handig zijn om het tijdstip van te voren ongeveer te kennen. Bij de productomschrijving op de site stond niet vermeld of alle montagematerialen meegeleverd waren maar dit was gelukkig wel het geval, inclusief een montage handleiding. De kwaliteit van de lichtkoepel is heel goed. Bij mij was het vervanging van een (40jaar) oude koepel en ik had enkel de koepel besteld maar ik raad iedereen die in een zelfde situatie is aan om de volledige set met kader te bestellen want die oude kaders hebben een te smalle rand. Het ging net maar iets meer speling had beter geweest.

de boer

Snel en betrouwbaar

Uw ervaring

dinsdag gevraagd om lichtkoepels voor het weekend op verzoek nog geleverd. top dus