H. Bontes

Op basis van een bestelling oordeel weinig zinvol

Uw ervaring

Ik zou graag zien dat voordat betaling heeft plaatsgevonden de cliënt in kennis wordt gesteld van het feit dat , indien van toepassing, bestelde goederen niet kunnen worden geruild.

Leo Sand

Komen afspraken na

Uw ervaring

geleverd zoals besteld op de juiste dag

mjc engel

Winkel ok, produkt matig

Uw ervaring

produkt grof afgewerkt; opgegeven maat gat in dak onjuist; stickerlijm (waarom in hemelsnaam een sticker?)absoluut een ramp, verwijderen kost 3uur, en blijft vieze plek; lasnaden vies en te dik,... produkt grof afgewerkt; opgegeven maat gat in dak onjuist; stickerlijm (waarom in hemelsnaam een sticker?)absoluut een ramp, verwijderen kost 3uur, en blijft vieze plek; lasnaden vies en te dik, moeten bijgesneden worden anders past koepel niet op rand. knoeiwerk. als het product niet beter wordt, bedrijf niet aan te bevelen. verzoeke 90euro terug te storten wegens extra werk.

nienhuis

Goede indruk

Uw ervaring

correcte levering en transport op tijd door telefoontje van de bezorger.

smeets

Zeer goed

Uw ervaring

zeer goede service , 1ste telefonisch contact gehad voor info, en toen bestelling gedaan binnen 5 dagen alles ontvangen

Elderhorst

Prima geregeld

Uw ervaring

Levering volgens afspraak en credit nota netjes terug betaald

D. Koning

Top.snelle service.

Uw ervaring

Makkelijke site. Snelle service. Ik werd gebeld omdat een onderdeel later zou komen. Super.

ger mos

tevreden

J.van Dalen

Snelle afhandeling

Uw ervaring

Vind het een bedrijf met een overzichtelijke site. Ook dat de benodigdheden bij een aankoop duidelijk aangegeven worden, zoals bijv. de gootstukken bij het dakraam.
Ik ben tevreden, ook over...
Ik ben tevreden, ook over de bezorging.

Bobeldijk

Uw ervaring

Alles was prima geregeld, afgesproken dat jullie het op maandag zouden brengen, komen we vrijdag thuis licht er een lichtkoepel op het pad, misschien even een belletje van te voren is dan wel handig.