Betrouwbaar en klantvriendelijk.
Uw ervaring
Materiaal voor een rookkanaal besteld, het bestel proces en de levering verliep soepel. Alleen was ik zelf een onderdeel vergeten te bestellen, dit aangeven en het vergeten onderdeel was de volgende...
Hele goede service en snelle levering 👍
Voorafgaand aan de bestelling werd ik uitstekend geadviseerd door de klantenservice. Ondanks het slechte weer werd de uiteindelijke bestelling op de aangegeven dag en zeer op tijd bezorgd.
Vandaag geplaatst was met een half uur klaar
Het is een degelijke trap, met een goede en duidelijke beschrijving. We zijn er erg blij mee!
Dit bedrijf maakt hun beloftes niet waar. Bieden oplossingen aan waarna ze hier later op terugkomen. Zou ergens anders een koepel kopen.
Goed, volgens afspraak netjes afgeleverd
Mijn ervaring is ronduit positief, ook werd alles goed verpakt geleverd, echt netjes.
In eerste instantie niet tevreden, na een trage aflevering van het door ons bestelde goed. Dit is nadien door bouw-handel.nl op een goede wijze netjes opgelost. Daarvoor dank, een tevreden klant.