Mathot Filip

Dien wat ze zeggen

jack

Levertijd en afspraken slecht

Uw ervaring

levertijd niet conform de website en na tel.contact zouden ze terugbellen ,dit is twee weken later nog niet gebeurd en de goederen zijn nog niet geleverd.

Reactie Bouw-Handel.nl:

Beste Jack,
Beste Jack,
Hartelijk dank voor uw feedback. Wij zijn inderdaad tekort geschoten in de informatievoorziening naar u toe over de levertijd van uw Isoduct bestelling. Inmiddels hebben we telefonisch contact met u gehad en is uw order geleverd. Onze excuses voor het ongemak en de vertraging. We hopen dat u verdere bestelling naar wens is en als u nog vragen heeft dan helpen we u graag verder.

J de groot

Uw ervaring

Betaling achteraf is vrij ingewikkeld.
Week geleden betaald betaling direct terug ontvangen met de mededeling van de bank niet nogmaals een te betalen daar zij het
Later nogmaals zouden...
Betaling achteraf is vrij ingewikkeld.
Later nogmaals zouden proberen wij wachten af.

Reactie Bouw-Handel.nl:

Hartelijk dank voor uw feedback en fijn dat u blij ben met de snelle levering. Het kan soms verwarrend zijn hoe het achteraf betalen werkt met Afterpay. Neem daarvoor gerust contact met ons op als u... Hartelijk dank voor uw feedback en fijn dat u blij ben met de snelle levering. Het kan soms verwarrend zijn hoe het achteraf betalen werkt met Afterpay. Neem daarvoor gerust contact met ons op als u onduidelijkheden ervaart of er gewoonweg niet uitkomt. We helpen u graag op weg.

M.van Deelen

Was prima verzorgd

Geweldig

Jacobs

Goede ervaring

Uw ervaring

goede afwerking van de bestelling, er is vooraf door het bedrijf met ons nog contact opgenomen over de juistheid van de maten

aannemingsbedrijf Brama

Makkelijke site, snel te bestellen en goede en snelle levering

prima

P&G Bouwadvies

Snel en accuraat

Rutger

Top hout

Uw ervaring

Heel mooi en goed timmerhout

Lucien Martens

Licht koepel