D.W. van Os

Prima en vriendelijke service, en goed produkt!

Uw ervaring

Lichtkoepels besteld voor onszelf en onze buren. Erg vriendelijke afhandeling en prima prijs.

Lannetti BV

Top product.

Uw ervaring

Snelle levering, goede communicatie en fijn centraal afhaalpunt

bouwhandel

Dakkoepel

Uw ervaring

netjes op tijd bezorgd en netjes achter het huis gezet

Marianne

Uw ervaring

Gewoon goed. De vervoerder kwam alleen 2 uur eerder dan ze volgens tijdsindicatie langs zouden komen. Dan kunnen ze beter geen indicatie geven. Gelukkig was ik wel thuis.

J van Bree

Uw ervaring

Snel en correct geleverd, top .

Fred

Licht koepel 60x60

Uw ervaring

Met bouwhandel gezocht naar de juiste oplossing voor een lichtkoepel voor mijn douche. Super goed geholpen echter bij de levering bleek er toch iets mis zijn gegaan bij de fabriek. Telefonisch goed... Met bouwhandel gezocht naar de juiste oplossing voor een lichtkoepel voor mijn douche. Super goed geholpen echter bij de levering bleek er toch iets mis zijn gegaan bij de fabriek. Telefonisch goed geholpen en uiteindelijk prima verder geholpen. Goede service

Ronny

Lichtkoepel

Top firma

j de koning

Snelle goede levering

Uw ervaring

snel geleverd, goede prijs, duidelijke website, goede service

Jan Juffer

Vriendelijk en snel

Uw ervaring

Bouw-handel.nl heeft mijn aanvraag voor een lichtkoepel keurig verwerkt en afgehandeld. Nu moet ik alleen nog proberen een dag te vinden om de koepel te plaatsen. 38 graden was mij iets te veel van... Bouw-handel.nl heeft mijn aanvraag voor een lichtkoepel keurig verwerkt en afgehandeld. Nu moet ik alleen nog proberen een dag te vinden om de koepel te plaatsen. 38 graden was mij iets te veel van het goede.

Coolen

Zeer goed