J v hattum

N. Kramer

Top geregeld

Erg snel afgeleverd

wvfoto

Top bedrijf snelle levering goede klanten service

top

Patricia

Goeie service

Uw ervaring

Mijn ervaring is dat ze het goed oplossen als iets toch niet optijd leverbaar blijkt te zijn. Daarbij was de oplossing alsnog snel geleverd.

L. Wolters

Goede website

Duidelijke uitleg

Hein

Zeer tevreden

Uw ervaring

Goede bereikbaarheid, leveren snel volgens afspraak

Kapsalon beyou

Goed en duidelijk telefoongesprek

Marc

Lichtkopels passen perfect en zijn makkelijk te plaatsen

Uw ervaring

Na eerst een paar vragen gesteld te hebben, die vlotjes beantwoord werden, heb ik 2 isolerende lichtkoepels besteld, ter vervanging van mijn 40 jaar oude koepels die begonnen te barsten en te... Na eerst een paar vragen gesteld te hebben, die vlotjes beantwoord werden, heb ik 2 isolerende lichtkoepels besteld, ter vervanging van mijn 40 jaar oude koepels die begonnen te barsten en te lekken.
Dankzij de antwoorden op mijn vragen was ik zeker van de maatvoering, en de manier waarop de koepels op een niet standaard opstand moeten geplaatst worden.
Uit de instructies bleek dat de vakman die mijn oude koepels geplaatst had, de koepels op een verkeerde manier geplaatst had (rechtstreeks op roofing, waardoor er grote luchtspleten waren en de warmte van het huis gewoon naar buiten verdween), ik heb dus voor de plaatsting de roofinglaag verwijderd en de nieuwe koepels rechtstreeks op de houten opstand geschroefd.

patrick

Prima levering

goede prijs en kwaliteit

huib roelse

Goed product

Uw ervaring

prima uitleg per telefoon vlotte en correcte levering