Willem bezembinder

Wbezembinder@hotmail.com

Uw ervaring

jammer dat jullie niet binnen een week konden everen

Andre Naujoks

Prettig zaken mee te doen.

Uw ervaring

Makkelijk online te bestellen goede bezorging met een belletje vooraf zoals afgesproken.

A Brand

Tevreden klant

Uw ervaring

Levering was vlot. Ik ben erg tevreden met de producten.

Marlies

Kwaliteit en snelle levering.

Uw ervaring

Duidelijke website, telefonisch ook goede informatie en snelle levering.
Wij zijn tevreden!!

Ben Wijnja

Zeer goede levering

Uw ervaring

Goed advies gekregen van een van de medewerkers over keuze dakkoepel. Keuze gemaakt en de gratis levering geregeld. Binnen 2 weken geleverd op afgesproken dag. S'morgens om acht uur was hij al... Goed advies gekregen van een van de medewerkers over keuze dakkoepel. Keuze gemaakt en de gratis levering geregeld. Binnen 2 weken geleverd op afgesproken dag. S'morgens om acht uur was hij al geleverd en op het gazon in de tuin neergelegd. Ik kon meteen aan het werk en dezelfde ochtend had ik hem al gemonteerd. Geweldig!

Van de Velde

Direct duidelijk wanneer levering komt

Uw ervaring

Bestelling is goed afgehandeld, naar tevredenheid.

W.A.Hoonings

Uitstekende informatie en levering gevraagde

Uw ervaring

Ik heb informatie opgevraagd over dubbelwandige dakkoepels en kreeg daarbij de juiste informatie. Op basis van die info de koepels besteld. Deze zijn naar alle tevredenheid op tijd en goed afgeleverd.

Geen service en geen klantvriendelijke instelling

Uw ervaring

Op basis van een goede beoordeling van kopers hoopvol een lichtkoepel besteld. Hebben een ronduit slechte ervaring met het bestellen van een lichtkoepel bij dit bedrijf. Ondanks het feit dat... Op basis van een goede beoordeling van kopers hoopvol een lichtkoepel besteld. Hebben een ronduit slechte ervaring met het bestellen van een lichtkoepel bij dit bedrijf. Ondanks het feit dat bestelde koepel direct na levering aantoonbaar krassen en regenbogen vertoond wordt koepel niet onder wettelijk garantie omgeruild. Gebreken waren pas zichtbaar na installatie na lichtinval. Schade is binnen een dag na levering gemeld. Bedrijf verweerd zich met u heeft koepel na installatie schoongemaakt. Dat is correct: verwijderen van enkele plastic snippers van verpakking met zachte doek en water ( moet kunnen toch?!) Beste aanbod van bedrijf is 50 euro korting op nieuwe koepel en poets de krassen er maar met auto poets uit. Kortom waardeloze service en geen klantvriendelijkheid. Nadere stappen worden overwogen

Reactie Bouw-Handel.nl:

Geachte heer van Beek,
Geachte heer van Beek,
Hartelijk dank voor uw feedback en antwoord op ons voorstel. Wij geven inderdaad 10 jaar fabrieksgarantie op iedere lichtkoepel. Dit is natuurlijk wel iets anders dan het kosteloos omruilen van een product met wat lichte krasjes dat al gemonteerd op het dak zit.
Wij hebben u een kosteloze oplossing aangeboden omdat wij volkomen begrijpen dat u geen lichtkoepel met krassen wil. Daarbij zijn wij wel tekort geschoten in de communicatie. Dit had sneller en duidelijker gekund van onze kant.
Het spijt ons dat wij niet aan uw verwachtingen hebben kunnen voldoen. Indien u alsnog van ons aanbod gebruik wil maken dan kan dat altijd.

kmbs.v.o.f bremmers

Kmbs@onsmail.nl

Uw ervaring

klant vriendelijk, komt afspraken na , snelle levering goed product.
zeer tevreden .

Tommy Groen

De transporteur

Uw ervaring

Perfect geholpen, goeie adviezen en zeker niet duur.
Perfect geholpen, goeie adviezen en zeker niet duur.
Het enige min punt was echt wel de koerier. Geen briefje in de bus niks zo op de dam gezet (wel verstopt). 1 halve dag een dakdekker extra moeten betalen door dit misverstand.

Verder een degelijke dak koepel.