A.J. Breemer

Geen enkele reactie na klacht door foutieve levering......

Uw ervaring

In mei bestelden wij 4 lichtkoepels; product en prijs waren prima.

In mei bestelden wij 4 lichtkoepels; product en prijs waren prima.

Echter, de lichtkoepels werden 's ochtends om 06.30 uur (!) geleverd op het verkeerde adres. Chauffeur was niet voor rede vatbaar op dit vroege tijdstip en vertrok zonder überhaupt te willen praten over het ontstane probleem en de oplossing.

Gevolgen van de foutieve levering; ingehuurde vakmensen moesten worden afgebeld want lichtkoepels werden niet op het goede adres bezorgd. Gevolg 2; we moesten zelf organiseren dat de lichtkoepels 50 km verderop werden gebracht. Gevolg 3; vakmensen moesten op een andere dag opnieuw worden ingehuurd. We hebben het dan over 2 timmermannen plus een dakdekker, rekent u even mee? Gevolg 4; planning bouwproces liep aanzienlijke vertraging op.

Op onze mail waarin we hebben aangegeven dat de levering op het verkeerde adres is bezorgd hebben we nooit meer iets gehoord. Kortom, een slecht beurt van de Bouw-handel.

Wim Zondervan

Topbedrijf

Uw ervaring

Duidelijke site , zeer goed product , snelle levering en het mooiste (een ontbrekend onderdeel gemaild en binnen 2 dagen in huis) . Top dat is service ,een foutje maken we gelukkig allemaal maar hoe... Duidelijke site , zeer goed product , snelle levering en het mooiste (een ontbrekend onderdeel gemaild en binnen 2 dagen in huis) . Top dat is service ,een foutje maken we gelukkig allemaal maar hoe los je dat op , daar zit de kneep voor een goed bedrijf.

bedankt

Jack smout

Uw ervaring

Levertijd vond ik aan de lange kant, maar netjes geleverd

Paul

Superblij met nieuwe lichtkoepel

Uw ervaring

Goed advies, duidelijke website met montagetips, alles volgens afspraak

Bloem & Von Knetsch Glazenmakers

Foutje gemaakt? Geen probleem, zo hersteld!

Uw ervaring

Naar mijn mening prima bedrijf, snel , correct en alles wordt netjes afgehandeld

Uw ervaring

Alles goed op het afleveren na ,er zou gebeld worde maar in plaats daarvan gewoon neergelegd nu goed gegaan maar kan me voorstellen dat het ook mis gaat,je kan niet controleren wat er is geleverd en... Alles goed op het afleveren na ,er zou gebeld worde maar in plaats daarvan gewoon neergelegd nu goed gegaan maar kan me voorstellen dat het ook mis gaat,je kan niet controleren wat er is geleverd en of alles nog heel is ectr.

Judith Tekin

Prima geregeld

Uw ervaring

Site, chatoptie, bestelproces en levering allemaal dik in orde!

Stan Diederen

Goede afhandeling

Uw ervaring

Na telefonisch kontakt afgezien van een koepel met extra warmte wering. De gebruikte folie zou een blauwe schijn afgeven. Dit lijkt mij iets om te melden op de site.