Wim Zondervan

Topbedrijf

Uw ervaring

Duidelijke site , zeer goed product , snelle levering en het mooiste (een ontbrekend onderdeel gemaild en binnen 2 dagen in huis) . Top dat is service ,een foutje maken we gelukkig allemaal maar hoe... Duidelijke site , zeer goed product , snelle levering en het mooiste (een ontbrekend onderdeel gemaild en binnen 2 dagen in huis) . Top dat is service ,een foutje maken we gelukkig allemaal maar hoe los je dat op , daar zit de kneep voor een goed bedrijf.

bedankt

Jack smout

Uw ervaring

Levertijd vond ik aan de lange kant, maar netjes geleverd

Paul

Superblij met nieuwe lichtkoepel

Uw ervaring

Goed advies, duidelijke website met montagetips, alles volgens afspraak

Bloem & Von Knetsch Glazenmakers

Foutje gemaakt? Geen probleem, zo hersteld!

Uw ervaring

Naar mijn mening prima bedrijf, snel , correct en alles wordt netjes afgehandeld

Uw ervaring

Alles goed op het afleveren na ,er zou gebeld worde maar in plaats daarvan gewoon neergelegd nu goed gegaan maar kan me voorstellen dat het ook mis gaat,je kan niet controleren wat er is geleverd en... Alles goed op het afleveren na ,er zou gebeld worde maar in plaats daarvan gewoon neergelegd nu goed gegaan maar kan me voorstellen dat het ook mis gaat,je kan niet controleren wat er is geleverd en of alles nog heel is ectr.

Judith Tekin

Prima geregeld

Uw ervaring

Site, chatoptie, bestelproces en levering allemaal dik in orde!

Stan Diederen

Goede afhandeling

Uw ervaring

Na telefonisch kontakt afgezien van een koepel met extra warmte wering. De gebruikte folie zou een blauwe schijn afgeven. Dit lijkt mij iets om te melden op de site.

Henk van Gennip

Top

Uw ervaring

Snelle en goede levering, met een telefoontje vooraf, bestel binnenkort nog 2 lichtkoepels!