Mark

Prima!

Sterke punten Bouwkeuringvergelijk.nl

Snel, prima prijs, goede keurder

Rachaad Farzand

Zeer positief gewaardeerd

Sterke punten Bouwkeuringvergelijk.nl

Attent en scherp, doch vriendelijk

Molenaar

Onze ervaring met BIJN was erg goed. Inspecteur was ruim op tijd en we zijn door het huis heen gevlogen. Hij maakte netjes foto's en opmerkingen van en ondersteunde ons goed. We hadden gelukkig geen... Onze ervaring met BIJN was erg goed. Inspecteur was ruim op tijd en we zijn door het huis heen gevlogen. Hij maakte netjes foto's en opmerkingen van en ondersteunde ons goed. We hadden gelukkig geen grote gebreken. Wel een aanrader om gebruik te maken van BIJN.

Sterke punten Bouwkeuringvergelijk.nl

Rustig, professioneel en kundig.

P. Weelen

Prims

Sterke punten Bouwkeuringvergelijk.nl

Snelle reactie. Keuring op korte termijn mogelijk. Adviseur lette op veel zaken waar wij niet op lette

Mark

Prettig, rapport had iets duidelijker gekund: moet de mondelinge toelichting echt terughalen om alles goed te snappen

Sterke punten Bouwkeuringvergelijk.nl

Bereikbaarheid, snelheid qua reactie en beschikbaarheid voor keuring, betrouwbaarheid

van den Belt

Heb de keuring als zeer prettig ervaren, meneer heeft de tijd genomen voor de keuring, om te luisteren naar mijn ideen en advies te geven.

Afspraak was snel geregeld

steenkamer

Goed snel en vakkundig rapport

binnen 48 rapport

Angelique

De heer was zeer uitvoerig en vakbekwaam. Nam de tijd om zaken uit leggen en te adviseren. We zijn erg blij met de uitgebreidheid en inhoud van het rapport wat uit de keuring is voortgekomen. Het... De heer was zeer uitvoerig en vakbekwaam. Nam de tijd om zaken uit leggen en te adviseren. We zijn erg blij met de uitgebreidheid en inhoud van het rapport wat uit de keuring is voortgekomen. Het heeft ons verder geholpen.

Sterke punten Bouwkeuringvergelijk.nl

Uitvoerig, nauwkeurig en vakbekwaam.

Brenda Mol

Zeer positief en professioneel

Objectief en uitvoerig

G. Breij

N.v.t

Sterke punten Bouwkeuringvergelijk.nl

Het is een duidelijk rapport, snelle service en duidelijk omschreven.